Skip to main content

Nye former for sjov seniormotion

Nye former for sjov seniormotion afprøves i Birkerød.

Aktive Birkerød Seniorer vil nu i samarbejde med DGI tilbyde seniorerne endnu flere tilbud om motionsaktiviteter i form af et koncept, der kaldes ”Idræt om dagen”.

”Idræt om dagen” er bygget op som to timers aktivitet, hvor deltagerne begynder med fælles opvarmning. Derefter er der mulighed for at spille Pickelball (en mellemting mellem tennis, badminton og bordtennis), indendørs curling med rullende curlingsten og motionsfloorball, som er et holdspil a la ishockey. Der afsluttes med fælles kaffe og hyggesnak.

ABS har i forvejen 9 afdelinger med forskellige motionsaktiviteter for de 550 medlemmer, men vi vil gerne forsøge at tilbyde endnu flere muligheder for alle seniorer, siger formanden for ABS, Mogens Norup Thomsen og fortsætter:

- Grundlæggende arbejder ABS for, at så mange seniorer som muligt deltager i vore aktiviteter. Vi gør det, fordi det at dyrke motion giver både fysiske og mentale gevinster og er stærkt medvirkende til, at der skabes nye bekendtskaber. Vi har mange medlemmer fra andre byer og kommuner, og alle er velkomne hos os. ”Idræt om dagen” er et gennemprøvet koncept fra DGI, der allerede nu har flere tusinde deltagere fordelt over hele landet. Nærmere oplysninger kan findes på hjemmesiden www.absbirkerod.dk.

I første omgang gennemfører ABS forsøgsvis ”Idræt om dagen” den 17., 26. og 30. oktober i Idrætscentret, Bistrupvej 1, Birkerød. Deltagelsen er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Hvis det viser sig, at der er interesse for konceptet, vil ABS vurdere, om der er basis for at gøre aktiviteten til en fast bestanddel i vore aktiviteter.

Seniormotion absbirkerød 2 Artikel Nyhed

Seniormotion absbirkerød 3 Artikel Nyhed

Seniormotion absbirkerød Artikel Nyhed


Antal visninger 1116