Skip to main content

Tidligere Kurser


Afsluttet - Kursus

Nye tendenser i frivilligheden

Vil du gerne have bedre overblik over de nye tendenser i samfundet og hvordan frivillige engagerer sig på nye måder? Kom til foredrag og workshop om nye tendenser og ledelse af fremtidens frivillige.
Afsluttet - Kursus

Gør jeres ansøgning skarp og få pengene

På dette lokale grundkursus arbejder vi med at kvalitetssikre jeres pulje-, fonds- og projektansøgninger og gøre dem mere skarpe og målrettede
Afsluttet - Kursus

Sæt retning og skab udvikling med en strategi

I en verden som hele tiden forandrer sig, er det nødvendigt, at foreninger løbende tager bestik af udviklingen og planlægger den bedste fremtidige vej.
Afsluttet - Kursus

Få de næste frivillige med i jeres forening

Gode trædesten til at få de næste frivillige med i jeres forening. Et lille forløb, hvor vi sammen lægger de sten som kan få de næste frivillige med.
Afsluttet - Kursus

Kursus om demens, okt. - nov.

Vil du vide mere om demenssygdomme, symptomer og kommunikation med demensramte? Og vil du gerne have konkrete redskaber til samværet med en, der har en demenssygdom?
Afsluttet - Kursus

Kursus om demens, sep. - okt.

Vil du vide mere om demenssygdomme, symptomer og kommunikation med demensramte? Og vil du gerne have konkrete redskaber til samværet med en, der har en demenssygdom? Så kom til gratis demenskursus tre eftermiddage i efteråret. Første gang om demenssygdommen, anden gang om hverdagen og kommunikationen og tredje gang om jura.
Afsluttet - Kursus

Grafisk Facilitering

På dette kursus præsenteres du for grundlæggende principper bag grafisk facilitering. Med fra kurset får du et tegnehæfte fyldt med basale værktøjer og visuelle begreber, som er lige til at tage i brug, når du efterfølgende selv skal i gang ved møder, workshops mv. i din egen forening.
Afsluttet - Kursus

Ung med de unge på TikTok – eller andre veje og muligheder på SoMe?

Få viden nok til at kunne forstå, hvad det er for nogle mekanismer mellem mennesker og algoritmer, som har betydning for det professionelle arbejde med sociale medier.
Afsluttet - Kursus

Få nye frivillige, som bliver i foreningen - et kursus om rekruttering og fastholdelse

Hvad stiller I op, når I mangler frivillige til foreningens opgaver og aktiviteter? På dette lokale grundkursus får I solid viden om, hvor og hvordan I rekrutterer frivillige, som bliver hos jer.
Afsluttet - Kursus

Kursus: Skab stærke lokale fællesskaber

Dette lokale kursus giver viden om og indsigt i fællesskaber samt konkrete ideer til, hvordan I kan understøtte og facilitere lokale fællesskaber.
Afsluttet - Kursus

Demenskursus to dage i foråret

Vil du vide mere om demenssygdomme, symptomer og kommunikation med demensramte? Og vil du gerne have konkrete redskaber til samværet med en, der har en demenssygdom? Så kom til gratis demenskursus: den 23. og 30. marts.
Afsluttet - Kursus

Over 30 kurser, der styrker dit arbejde med frivillighed

Center for Frivilligt Socialt Arbejde udbyder i foråret mere end 30 gratis kurser og webinarer med aktuel og skræddersyet viden og værktøjer til dit arbejde med frivillighed.
Afsluttet - Kursus

Supervision til frivillige med brugerkontakt

Frivillige med brugerkontakt, gruppeledere af selvhjælpsgrupper og frivillige foreninger har mulighed for at deltage i supervision og reflektere over deres rolle som gruppeledere eller en aktuel problemstilling.
Afsluttet - Kursus-Ukrainenetværk

Invitation til frivilligkursus: Min rolle som frivillig

Tirsdag den 22. november. Kursets formål er at klæde de frivillige på til at kunne udføre arbejdet som frivillig bedst muligt.
Afsluttet - Kursus

Grundkursus for projektledere i små foreninger

Torsdag den 24. november. Viden, redskaber og inspiration til, hvordan I nemt og sikkert styrer et nyt projekt og skaber resultater.
Afsluttet - Kursus

Kursus for bestyrelsesmedlemmer

Den 27.10. Kurset sætter fokus på bestyrelsens kompetencer, opgaver og samarbejde i mindre og mellemstore foreninger
Afsluttet - Kursus

Kursus for frivillige koordinatorer i Rudersdal

Tirsdag den 27. september kl. 16:30 - 21:30 Lige Adgang inviterer til gratis kursus for frivillige koordinatorer.
Afsluttet - Kursus

Kursus for igangsættere af selvhjælp

Den 6.10. Et kursus for nye og lidt erfarne igangsættere af selvhjælpsgrupper i FriSes medlemsorganisationer
Afsluttet - Kursus-Ukrainenetværk

Sprogtræning i dansk og engelsk

De frivillige undervisere starter op igen med sprogtræning på dansk og engelsk for Ukrainere
Afsluttet - Kursus

Den gode bisidder - kursus

Kurset foregår over to dage den 6. og 8. december 2021 fra  kl. 10-15 i Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246 A, Holte.

Antal visninger 2059