Skip to main content

Selvhjælpgrupper


Starter d. 4. april 2024

I naturens rammer

Gruppen samler voksne, der gerne vil bryde ud af ensomhed. Vi samles i naturen, hvor vi kan være mere frie.
Starter 2024

Pårørende til mennesker med alkoholproblemer

Hvordan passer du på dig selv, når du lever tæt på en, der drikker for meget alkohol?
i gang starter igen efterår 2024

Pårørende til sygdom

Er du tæt på et menneske med langvarig, kronisk eller alvorlig sygdom, så er en selvhjælpsgruppe for pårørende måske noget for dig!
opstart efterår 2024

Psykisk vold

Har du været, eller er du udsat for psykisk vold fra din eksmand eller fra din partner? Så kan du få hjælp til at komme videre i en ny selvhjælpsgruppe for kvinder, der er i samme situation.
Starter d. 14. marts 2024

Samtalegruppe for voksne børn af demente

Er din hverdag udfordret af, at en af dine forældre er ramt af demens? Er du i tvivl om, hvordan du tackler dine forældres liv med demens? Og dit eget? Så er du velkommen i denne gruppe, hvor du møder ligesindede og kan dele de mange svære oplevelser og tanker med mennesker, der forstår situationen.
Start den 24. april

Sorggruppe

Sorggruppeforløb er for dig der har mistet en kær, og som savner et sted at dele dine sorger og bekymringer og alt det, der tynger efter et dødsfald. Sorggruppen mødes i Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246A, 2840 Holte.  

Antal visninger 4860

Se aktiviteter og tilbud

 


Hvad er selvhjælp?

Selvhjælpsgrupper er hverken terapi eller behandling. Styrken ligger i det fællesskab, der opstår, når mennesker i samme situation mødes og udveksler erfaring med hinanden. Selvhjælp betyder ikke, at du bare skal hjælpe dig selv. Det betyder, at du sammen med ligesindede finder kræfter og energi til at blive stærkere og hele med opbakning fra andre.

Læs mere