Skip to main content

Velkommen til det frivillige foreningsliv i Rudersdal Kommune.

Det glæder os, at du interesserer dig for frivilligt arbejde og læser i vores Foreningsvejviser. Den beskriver de frivillige foreninger og grupper, der primært arbejder på det sociale og humanitære område i kommunen, men andre foreningstyper ser også fordele i at være medlem af Frivilligcenter Rudersdal. Du vil derfor også møde kulturelle foreninger og idrætsklubber i oversigten. Vi håber, at den informerer, skaber overblik og måske inspirerer dig til at kaste dig over nogle af de mange spændende opgaver.

De mange frivillige, der dagligt yder en indsats, belønnes ikke med penge, men med glæde, taknemmelighed, gode oplevelser og meget andet. Det kan ikke beskrives, men skal opleves!

Foreningsvejviseren er udarbejdet af Frivilligcenter Rudersdal. Vi arbejder for at støtte foreningslivet og gøre det nemt at blive frivillig. Vi hjælper med information, råd og vejledning. Vi håber, at du vil kontakte os, hvis du har lyst til at være med.

Du kan søge alfabetisk, når du kommer ind i foreningsoversigten, efter kategori (se kategorier i listen til højre på skærmen) eller du kan søge efter en forening ved hjælp af søgefeltet øverst til højre på dette skærmbillede.

Du er altid velkommen i Frivilligcentret, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte. Ring, eller kig forbi og få lavet en aftale om et møde. Vi glæder os til at se dig.


Antal visninger 9169