Skip to main content

Pårørendegruppe for mænd

Udklip pårørendegruppe for mænd

Er du mandlig pårørende til en person med psykisk sygdom? - Du er ikke alene!

BEDRE PSYKIATRI LYNGBY/RUDERSDAL tilbyder et forløb, hvor du kan tale med andre mænd som er i samme situation og vi tilbyder et trygt forum, hvor der kan tales om det som er vanskeligt.

Vores erfaring siger os, at selv om man har gode venner eller god familie, er det svært for andre at forstå de vanskelige og udmattende situationer man tit står i, som pårørende til en psykisk syg.

Gruppen vil bestå af 6 - 7 mænd og mødes 8 onsdage i 2 timer. Her samles vi og deler fortællinger omkring nogle af de udfordringer, man som pårørende ofte har til fælles. Forestil dig et fællesskab, hvor I lytter til og inspireres af hinanden.

Forestil dig, at der hver gang er et kort oplæg til et tema, der sætter rammen for samtalen. Det kan fx være skyld og skam, eller kunsten at være der for ens kære, men samtidig passe på sig selv, uden at trække sig væk fra omverdenen. Eller hvordan du styrker dine relationer, ressourcer og kommunikation. At finde et stabilt ståsted omkring dét der er vigtigt i livet og måske også tager nogle konkrete skridt.

index Jens Peder Nielsen

Jens Peder Nielsen, socialrådgiver og psykoterapeut MPF

Bliv mødt af ligesindede og en mandlig erfaren gruppefacilitator, der vil guide jer på rejsen. Hvis du vil deltage, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skriv ”Pårørende gruppe for mænd” i overskriften samt opgiv dit navn, e-mail, telefonnummer og bopælskommune og anfør hvilken type pårørende du er f.eks. far, ægtefælle, bror, fætter, bedstefar, ven.

Udklip Info plus tilmelding


Antal visninger 2043