Skip to main content

Kom og prøv pickleball

Ny aktivitet i Aktive Birkerød Seniorer – Prøv den populære sportsgren, når ABS starter op med Pickleball i det nye år.

Pickleball er en ketchersport, som blev opfundet i USA i 1965. Pickleball blev oprindeligt opfundet som en fantastisk familieaktivitet, men udviklede sig efterfølgende til at blive en officiel sportsgren. Pickleball er en kombination af tennis, badminton og bordtennis. Selvom man kan spille Pickleball på samme underlag som i tennis og badminton, er både udstyr, regler og teknikker anderledes.

Nogle ABS-medlemmer har allerede snuset til det under de tre arrangementer ”Idræt om dagen” i idrætscentret i oktober. Her kunne de i alt ca. 40 deltagere prøve 3 forskellige sportsgrene, hvor der viste sig at være langt størst interesse for pickleball. Derfor har vi i ABS besluttet at starte op med pickleball hver tirsdag kl. 10-12 i Søndervangshallen, første gang 9. januar 2024.

Pickleball spilles på en badmintonbane med sænket net. Spilles som double, altså med to spillere på hver side af nettet. ABS sørger for bat og bolde, så du behøver bare møde op. Kontingentet er 150 kr. om året.

Pickleball ABS Artikel Nyhed

Du kan spille hver tirsdag kl. 10.00 - 12.00 i Søndervangshallen (Søndervangen 48, Birkerød), hvor vi har 5 baner til rådighed. Du kan låne bat og bolde, og der er mulighed for omklædning og bad. Der forventes ingen forhåndskendskab til sporten. Vi giver en kort instruktion, hvorefter vi danner hold og finder ud af det sammen.

Hvad enten du er medlem af ABS eller ej, så kom og prøv - gratis.

Tilmelding

Får du lyst til at fortsætte efter at have prøvet det, skal du først og fremmest være medlem af ABS. Det koster et årskontingent på 100 kr.

For hver aktivitet du vil deltage i, skal du yderligere betale aktivitetsbetaling, som for pickleball er 150,- kr. for et helt år. Du får en faktura, så snart du tilmelder dig. Hvis du ikke i forvejen var medlem af ABS, vil ABS årskontingentet blive lagt til på fakturaen, dvs. i alt 250,- for pickleball. Tilmelding og betaling foretages her: Pickleball_tilmelding. Du kan betale det enkelte beløb med et betalingskort, et kort du evt. registrerer i systemet eller via MobilePay.

Tilmelding ikke-ABS-medlemmer:

Vælg topmenuens ’Nyt medlem’ og følg instruktionerne. Her bliver du registreret i ABS, får brugernavn og password og kan logge ind. Så kan du melde til som ABS-medlem jf. nedenfor.

Tilmelding ABS-medlemmer:

Log ind i medlemssystemet Vælg "TILMELDING AKTIVITET" Vælg "Pickleball" Vælg "Læg i kurv" og betal.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Reinholdt på mobil 21 45 70 46.

 


Antal visninger 537