Skip to main content

Nye tendenser i frivilligheden

Få styr på de nye tendenser i frivilligheden og ny inspiration til at fremtidssikre din forening til dette gratis foredrag, som Frivilligcentrene i Nordsjælland holder sammen med Ingerfair

Tid og sted: den 13. marts kl. 17 – 19, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, Holte, Lokale: Per Kirkeby

Vil du gerne have bedre overblik over de nye tendenser i samfundet og hvordan frivillige engagerer sig på nye måder. Så er du velkommen til at deltage i foredrag og workshop om nye tendenser og ledelse af fremtidens frivillige, som Frivilligcentrene i Nordsjælland og Ingerfair står bag.

Konsulent Inge Vahlgren fra Ingerfair holder foredrag om vigtige tendenser i måden, frivilligheden udvikler sig på i Danmark, og du bliver introduceret til forskellige typer frivillige, så du bliver opmærksom på, hvad det kræver af dig og din forening at involvere og lede de nye typer frivillige.


Oplægget sætter fokus på den seneste viden om frivillighed og sætter spørgsmålstegn ved, om den måde, vi organiserer frivilligheden på, er tilpasset de mange forskellige måder, vi i dag vil involvere os på.

Undervejs involveres du selv i samtalen om nye måder at engagere, motivere og rekruttere frivillige, så vi lærer af hinandens erfaringer.

Om konsulenten Inge Vahlgren
Inge Vahlgren arbejder som konsulent i Ingerfair med udvikling i frivilliginvolverende organisationer bl.a. med projekter, hvor Ingerfair undersøger frivilliges trivsel og ansattes arbejdsmiljø og er sparringspartner om mulige veje at gå for organisationerne. Som konsulent afholder Inge kurser, workshops og foredrag om aspekter i udvikling af frivilligmiljøer og samarbejdet om frivilligheden. Inge har blandt andet en baggrund som organisationskonsulent på Ungdomsøen og Roskilde Festival. Tidligere har hun arbejdet med organisatorisk læring i den finansielle sektor, og så har hun en lang erfaring som frivillig bl.a. i styregruppen for Gutter Island Festival.

Målgruppe
Foredraget er for alle engagerede frivillige fra foreninger, grupper og fællesskaber i Frivilligcentrene i Nordsjælland.

Tilmeld dig her



Antal visninger 602