Skip to main content

Velkommen til Skolens Venner

Varmt velkommen til Skolens Venner Rudersdal, der netop er blevet medlemmer af frivilligcentret.

Skolens Venner organiserer frivillige skolevenner på skoler i Rudersdal Kommune. Skolevennerne kan være med i en fast klasse på en skole og hjælpe elever og lærere med at få flere gode skoledage.

Tre lokale ildsjæle er i gang med at finde flere frivillige skolevenner og etablere samarbejde med de første medlemsskoler i Rudersdal. De første frivillige er klar til at støtte elever på kommunens skoler med deres personlige, faglige og sociale trivsel. Mange steder i landet understøtter skolevenner allerede lærerstyrede aktiviteter i timerne ved f.eks. at hjælpe eleverne med at være stille i timerne, holde koncentrationen, besvare spørgsmål og hjælpe i gang med opgaveløsning eller læsning. Skolevenner kan også understøtte klassens sociale fællesskab og kan f.eks. lege med i frikvarteret og bidrage til, at alle i klassen inkluderes i de sociale fællesskaber. En skoleven er med i klassen i det antal timer, man har mulighed for at afsætte og hjælper læreren med at give børnene en god skoledag - med nærvær, overskud og livserfaring - og får til gengæld berigende oplevelser sammen med glade og nysgerrige børn.

Velkommen SkolensVennerRudersdal Vibeke og Alette Artikel Nyhed

Vi glæder os til at samarbejde med den nye forening. Hvis du gene vil være skoleven, så kan du kontakte Alette Castenschiold på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se mere her: www.skolensvenner.dk

Facebook.com/skolensvenner


Antal visninger 1348