Livs coaching

Livs Coaching

Få gratis træning i at realisere dine drømme eller løse de udfordringer, som du går og bikser med

Har du en drøm eller et mål, som du ønsker støtte til at lykkedes med? Møder du modstand, får ikke rykket på det, der er vigtigt for dig, eller har du en relation i dit liv, som du ønsker at styrke, men kæmper med det.

Frivilligcentrets livscoach Sofie Scheibye tilbyder gratis individuelle coaching-forløb for dig, der gerne vil have hjælp til at komme videre i livet.

Individuelle samtaler

Coachen tilbyder individuelle samtaler af tre sessioner, hvor du får støtte til at arbejde med det mål eller den udfordring, som du gerne vil lykkes med. Dit udbytte afhænger af den energi, du vælger at lægge i forløbet. Du vil få hjemmeopgaver mellem hver session, som er det som kan rykke dig.

Eksempler på temaer:

  • Relationer - både arbejdsmæssige eller private
  • Vigtige beslutninger og valg i livet
  • Indsigt i dine personlige mønstre
  • Afklaring af muligheder og nye veje frem
  • Kommunikation - fra begrænsende til kraftfuld kommunikation 

Hvad er coaching?

Coaching er en ligeværdig samtale med fokus på nutiden og fremtiden. Samtalen hjælper dig med at forbinde dine indre styrker og tage ansvar for det du gerne vil opnå. 

Om Sofie

Sofie er coach, der brænder for at udvikle mennesker gennem selvindsigt. Hun er certificeret coach fra Mindjuice Academy, der uddanner coaches i kognitiv og transformativ coaching. Hun er uddannet indenfor erhvervsøkonomi og psykologi og er cand.merc. i Human Ressource Management fra Copenhagen Business School. Siden har hun bl.a. arbejdet med organisations- og lederudvikling i Lundbeck gennem 10 år. Hun er certificeret i personprofilværktøjer som Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

Praktiske

Coachingen foregår i Frivilligcentret eller et offentligt lokale. Der er et forløb om måneden. Tiden aftales nærmere, når du har meldt din interesse.

Du kan tilmelde dig her

  • Læst: 37

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794