Livs coaching

Få gratis træning i at realisere dine drømme eller løse de udfordringer, som du går og bikser med

Har du en drøm eller et mål, som du ønsker støtte til at lykkedes med? Møder du modstand, får ikke rykket på det, der er vigtigt for dig, eller har du en relation i dit liv, som du ønsker at styrke, men kæmper med det.

Frivilligcentrets livscoaches Sofie Scheibye og Jakob Bowyer Larsen tilbyder gratis individuelle coaching-forløb for dig, der gerne vil have hjælp til at komme videre i livet.

Individuelle samtaler

Coachen tilbyder individuelle samtaler af tre sessioner, hvor du får støtte til at arbejde med det mål eller den udfordring, som du gerne vil lykkes med. Dit udbytte afhænger af den energi, du vælger at lægge i forløbet. Du vil få hjemmeopgaver mellem hver session, som er det som kan rykke dig.

Eksempler på temaer:

· Relationer - både arbejdsmæssige eller private

· Vigtige beslutninger og valg i livet

· Indsigt i dine personlige mønstre

· Afklaring af muligheder og nye veje frem

· Kommunikation - fra begrænsende til kraftfuld kommunikation

Hvad er coaching?

Coaching er en ligeværdig samtale med fokus på nutiden og fremtiden. Samtalen hjælper dig med at forbinde dine indre styrker og tage ansvar for det du gerne vil opnå.

Om Sofie

Sofie er coach, der brænder for at udvikle mennesker gennem selvindsigt. Hun er certificeret coach fra Mindjuice Academy, der uddanner coaches i kognitiv og transformativ coaching. Hun er uddannet indenfor erhvervsøkonomi og psykologi og er cand.merc. i Human Ressource Management fra Copenhagen Business School. Siden har hun bl.a. arbejdet med organisations- og lederudvikling i Lundbeck gennem 10 år. Hun er certificeret i personprofilværktøjer som Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

Om Jakob

Jakob er uddannet coach og brænder for at støtte mennesker til at prioritere, hvad der er vigtigt for dem og hjælpe dem til at forfølge deres mål. Jakob er uddannet mastercoach fra Manning Inspire samt certificeret Eneagram Business practioner, hvilket giver Jakob gode forudsætninger for at arbejde med og forstå mange personlighedsprofiler og hjælpe dig, der hvor du er. Jakob har en ledende stilling i en større dansk virksomhed.

Praktiske oplysninger

Coachingen foregår i Frivilligcentret eller et offentligt lokale. Der er et forløb om måneden. Tiden aftales nærmere, når du har meldt din interesse. Du kan tilmelde dig på: NemTilmeld

 


Antal visninger 622

Seneste artikler

Intet kunne gøre mig mere ked af det

Musikalsk ildsjæl

Tidlig julegave til flygtninge


Frivilligcenter Rudersdal

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-15

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 A, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794