Skip to main content

Livs-coaching

Få gratis træning i at realisere dine drømme eller løse de udfordringer, som du går og bikser med

Har du en drøm eller et mål, som du ønsker støtte til at lykkedes med? Møder du modstand, får ikke rykket på det, der er vigtigt for dig, eller har du en relation i dit liv, som du ønsker at styrke, men kæmper med det.

Frivilligcentrets livscoaches Mette Langkjær, Tilka Schneider, Jakob Bowyer Larsen og Patricia Wagner tilbyder gratis individuelle coaching-forløb for dig, der gerne vil have hjælp til at komme videre i livet.

Individuelle samtaler

Coachen tilbyder individuelle samtaler af tre sessioner, hvor du får støtte til at arbejde med det mål eller den udfordring, som du gerne vil lykkes med. Dit udbytte afhænger af den energi, du vælger at lægge i forløbet. Du vil få hjemmeopgaver mellem hver session, som er det som kan rykke dig.

Eksempler på temaer:

· Relationer - både arbejdsmæssige eller private

· Vigtige beslutninger og valg i livet

· Indsigt i dine personlige mønstre

· Afklaring af muligheder og nye veje frem

· Kommunikation - fra begrænsende til kraftfuld kommunikation.

Hvad er coaching?

Coaching er en ligeværdig samtale med fokus på nutiden og fremtiden. Samtalen hjælper dig med at forbinde dine indre styrker og tage ansvar for det du gerne vil opnå.

Hvem møder du?

Om Mette

Mette er 67 år og pensioneret efter næsten 40 år på arbejdsmarkedet. Mette har suppleret sin cand. scient uddannelse med en 2 årig uddannelse fra Coach & psykoterapeutskolen i København. Fra sine jobs som specialist og leder har Mette stor erfaring med udvikling af mennesker, og har derudover erfaring som frivillig stressvejleder, bisidder samt som underviser på Lær at tackle hverdagen som pårørende. Privat har Mette været gift i 30 år, har 3 børn/bonusbørn og 4 bonusbørnebørn. Mette er kendt for at lytte, at sige tingene lige ud og for at stille kritiske spørgsmål, så har du brug for et spark bagi eller bare en snak om, hvilken retning dit liv skal have, så vil Mette gerne hjælpe dig på vej.

Om Jakob

Jakob er uddannet coach og brænder for at støtte mennesker til at prioritere, hvad der er vigtigt for dem og hjælpe dem til at forfølge deres mål. Jakob er uddannet mastercoach fra Manning Inspire samt certificeret Eneagram Business practitioner, hvilket giver Jakob gode forudsætninger for at arbejde med og forstå mange personlighedsprofiler og hjælpe dig, der hvor du er. Jakob har en ledende stilling i en større dansk virksomhed.

Om Tilka

Tilka har en uddannelse i systemisk anerkendende coaching fra Metropol (nu Københavns Professionshøjskole) og er der ud over uddannet retoriker og ergoterapeut. Hun trækker på erfaringer som underviser, uddannelsesvejleder, ledelses- og udviklingskonsulent og tillidsmand. Tilka er blandt andet aktiv i SIND og i Forum For Recovery i Region Hovedstadens psykiatri. I Frivilligcentret kan du også møde hende i Café for pårørende til unge og voksne med psykisk sygdom. Tilka er en professionel, tryg og tillidsskabende samtalepartner, der kan hjælpe dig med at blive afklaret og styrket.

Om Patricia

Patricia er under uddannelse i transition coaching, og arbejder med såvel dialogteknikker som intuitivt. Patricia kan hjælpe dig med at bryde uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre. Det er Patricias erfaring, at vi som mennesker har ressourcerne til at klare en krise, men at der kan være brug for andres hjælp for at få øje på og mobilisere sine ressourcer. Patricia har selv erfaring med at skulle håndtere handicap og alvorlig sygdom i sin familie.

Praktiske oplysninger

Coachingen foregår i Frivilligcentret eller et offentligt lokale. Der er et forløb om måneden. Tiden aftales nærmere, når du har meldt din interesse. Du kan tilmelde dig via NemTilmeld her.

 


Antal visninger 1285

Seneste artikler

Nye former for sjov seniormotion

Frivillige giver enlige i Rudersdal en hyggelig juleaften

Foreningernes rolle i bylivet