Skip to main content

Få hjælp til fundraising


fundraising 2Fundraising 1

Frivilligcentrets to frivillige rådgivere tilbyder hjælp til din forenings ansøgning om støtte.

Alle frivillige foreninger, der har gode ideer, men mangler viden og erfaring i at søge midler til projekter kan få hjælp.  Vores to frivillige rådgivere kan hjælpe med at:

  • Finde vej i finansieringsjunglen
    Det kan være svært at finde vej til at finansiere finansieringsmulighed. Der er rigtig mange offentlige og private fonde i Danmark, der støtter frivilligt arbejde. Hvor man skal søge, afhænger af det projekt, man vil søge midler til. Når du har en ide, kan du får hjælp til at finde en egnet fond, som kan søges.
  • Gøre jeres ansøgning skarp
    Du får hjælp til at kvalitetssikre jeres fonds- og projektansøgning og gøre den skarp og målrettet. Her får du sparring til din ansøgning. Vi kan ikke garantere, at jeres ansøgning bliver succesfuld, men vi kan hjælpe med at sikre, at formalia bliver overholdt, at ideen bliver præsenteret på en attraktiv måde og at projektet bliver præsenteret på rette tid og sted.
  • Kvalitetssikre afrapportering
    Når du får fondsmidler, skal du overholde en række betingelser for at få pengene udbetalt. Du bliver også bedt om at udarbejde en rapport om, hvordan det er gået med projektet. Når du har lavet rapporten, kan rådgiverne hjælpe dig med at kvalitetssikre, at den lever op til fondens krav.

Frivillige rådgivere er:

Rie er 64 år og cand.merc. fra 1980 og cand.mag. fra 2019. Hun har i over 30 år arbejdet med ulandsbistand, finansieret af EU midler, Danida, SIDA, FN og andre organisationer. Hendes primære arbejdsfelt var udvikling af den private sektor, og hun har erfaring i både planlægning og udførelse af projekter, ligesom hun både har været den ansøgende part og den, der skulle udvælge ansøgere. Hun har desuden været ansvarlig for at søge danske fonde til udvikling af dansk erhvervsliv.

Hardy er 64 år og kand. samf. fra 1981 fra Aalborg universitet. Han har fra 1981 til 2019 været ansat i Skatteministeriets departement. Hans primære arbejdsopgaver har været generel rådgivning af departementets ledelse og skatteministeren om skattefaglige emner, udarbejdelse af lovforslag og besvarelse af spørgsmål fra Folketingets udvalg. Han har endvidere deltaget i drøftelser og udvalgsarbejde med diverse interesseorganisationer og andre ministerier om skattefaglige emner ligesom han gennem årene har haft et tæt samarbejde med de administrative enheder i Skatteministeriet.

Kontakt
Hvis du gerne vil have rådgivning om fondsansøgning kan du kontakte Frivilligcenter Rudersdal på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 4589 0056. Derefter bliver du kontaktet at en af vores fondsrådgivere, som vil booke et møde med dig.

Læs også:


Antal visninger 724