Søllerødegnens Pensionistforening

 

Formål:
Søllerød Senior Sports formål er at tilbyde god og effektiv motion til dig på 60+, kombineret med et godt socialt samvær.

Mågruppe:
Seniorer 60+. Flertallet af medlemmerne kommer fra Rudersdal Kommune, men vi er åbne også for deltagere fa nabokommunerne.

Aktiviteter:
Vi har en række motionsholdhold, hvor professionelle instruktører leder programmer, der er tilpasset vores formåen:

  • Gymnastikhold, hvor man kan få tilpas med sved på panden, men også hold med et lettere program hvor man kan genoptræne efter svaghedsperioder.
  • Yogahold
  • Hold med svømning/vandgymnastik med instruktion for både uøvede og gamle vandhunde.
  • Boldspilhold hvor der først er opvarmningsgymnastik i 40 minutter, derpå 20 minutters volleybold og til slut 1 times badminton/bordtennis. Vi spiller med vekslende makkere – det giver en god social dimension.
  • Badminton- og volleyboldtræningshold.

Vi har også rene bordtennishold og krokethold, og vi har stavgangshold der går Rude Skov tynd sommer og vinter, og vi har bridgehold og patchworkhold. Vi sigter ikke mod opvisninger, konkurrencer eller turneringer, men deltager lejlighedsvis i uformelle stævner. Alle holdene er blandede m/k hold.

Ud over motionsaktiviteterne arrangerer vi hver sommer udflugter til kultur- og naturhistoriske seværdigheder på Sjælland – og kombinerer dem med en god frokost. Vi arrangerer hvert år udlandsrejser hvor man deltager i vandreture i Sydeuropa – selvfølgelig tilpasset vores formåen. Og endelig arrangerer vi to-tre foredrag pr sæson under uformelle former.

Mødested:
De indendørs aktiviteter finder sted i Holtehallerne ved Rudegård Stadion og i Rundforbihallen i Nærum. Alle vores aktiviteter foregår i formiddagstimerne eller på den tidlige eftermiddag.

 

Kontakt

  • Flemming Borge
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 20 30 57 03

Frivilligcenter Rudersdal

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-15

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 A, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794