Skip to main content

Røde Kors, Søllerød

Formål:

Hver dag redder Røde Kors liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv.

Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger. Vi er en neutral organisation, der er uafhængig af partipolitik. Men vi har holdninger og taler de sårbares sag.

Målgruppe:

Alle

Aktiviteter:

  • Besøgsvennerne: En besøgsven er et menneske med overskud, tid og lyst til at besøge et andet menneske. At være besøgsven er både at give og at modtage. Som besøgsven er det vigtigt at kunne lytte, vise accept og forståelse, men også at kunne sætte grænser. Glæden ved besøgene bør være gensidig. Alle med interesse for at blive besøgsven er meget velkommen til at kontakte Kim Hedemann, 45 89 10 75, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Nye flygtninge i Rudersdal: Frivillige giver en håndsrækning i den første fase af flygtningenes liv i Rudersdal. De skaber den første sociale kontakt og hjælper med de mange spørgsmål, man har, som helt ny borger med kun begrænsede danskkundskaber.
  • Førstehjælpskurser: Alle kan deltage og hold oprettes løbende. Kontakt Steffen Christensen via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret i at deltage.
  • Webbutik: Ryd op i klædeskabet og giv dit brugte tøj til genbrug ved at det i vores tøjcontainere. Vi sorterer tøjet, og genbruger det hele, enten som tøj eller som tekstilfibre.

Webbutikken sælger tøjet primært på nettet, men afholder også lagersalg til vores kundeklub. På den måde forvandler vi genbrugstøj til penge, som går til nødhjælp og socialt arbejde.

 

Adresse

  • Afhænger af aktivitet, se hjemmeside eller kontakt Røde Kors.

Kontakt

  • Bente Roed Jensen
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.