A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Scleroseforeningen, Storkøbenhavn – Nord
jblehnsby@gmail.com
Det er Scleroseforeningens vision, at sygdommen og dens følgevirkninger udryddes; at sikre mennesker med sclerose og deres pårørende de bedst mulige livsvilkår og et optimalt socialt sikkerhedsnet; samt at samfundet kender og respekterer mennesker med sclerose og deres situation.
Seniormad
traudi@sprogkom.dk
Madlavning og hyggeligt samvær for kvinder og mænd i alderen 60+
SIND i Rudersdal
sind.rudersdal@gmail.com
Foreningens formål er at arbejde for større forståelse og tolerance i samfundet for sindslidende og deres pårørende. Derudover ønsker vi at øge indsatsen for sindslidende med henblik på trivsel, forebyggelse og helbredelse.
Spiren
spi-ren@live.dk
Foreningen Spiren med dens Butik og Værksteder udbyder forskellige arbejdstilbud til mennesker med særlige behov
Støtteforeningen - Venner af Aktivitetscenter Teglporten
bente@gurskov.eu
Formålet er at indsamle midler ved frivillige bidrag, sponsorater og fondsmidler for at kunne give støtte til arrangementer, udflugter og andre aktiviteter for brugerne af Aktivitetscenter Teglporten.
Søllerødegnens Pensionistforening
bentkelm@gmail.com
werner@wittekind.dk
At samle pensionister og efterlønsmodtagere for at varetage deres interesser over for off. myndigheder og private institutioner. Foreningen medvirker til at skabe en indholdsrig og meningsfuld tilværelse for medlemmerne, samt fremme samarbejde og sammenhold med alsidige aktiviteter for medlemmerne