A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Bedsteforældre for Asyl
post@henrikmottlau.dk
karin.majgaard@outlook.dk
Bedsteforældre for Asyl er en bevægelse - ikke en forening. Som enkeltpersoner eller i grupper arbejder vi sammen ved kontakter og møder på kryds og tværs. Alle gruppemøder er åbne. Herudover har vi 4 årlige stormøder som informations-, diskussions- og beslutningsfora. Alle er velkomne
Birkerød Flygtningekontakt
kontakt@flygtningekontakt.dk
kontakt@flygtningekontakt.dk
Formålet er at fremme kontakten mellem flygtninge, indvandrere og danskere for at lette integrationen i det lokale samfund.
Birkerød Frimærkeklub
formand@birkefrim.dk
Birkerød Frimærkeklub er for alle frimærkeinteresserede. Klubben mødes i Birkerød Idrætscenter og afholder byttemøder, foredrag, konkurrencer, udstillinger og anvisningssalg mm.
Birkerød Harmonikaklub
peter.larsen@nypost.dk
Klubbens formål er at styrke interessen for harmonikaspillet.
Birkerød Pensionistforening
dechau@live.dk
b17brandt@gmail.com
Foreningens formål er ved ture, sammenkomster, fester og til dagligt i Cathrinelyst at formidle et godt forhold mellem foreningens medlemmer, samt varetage deres interesser overfor offentlig myndighed i stat og kommune. Mandag kl. 12-16, tirsdag-torsdag kl. 10-16, fredag kl. 10-14.
Birkerød Ro- og Kajakklub
formand@birkeroed-roklub.dk
kasserer@birkeroed-roklub
Klubbens formål er at udøve idræt, hovedsagelig i form af roning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og DGI..
Birkerød Stavgangs Forening
marianne-image@mail.dk
dideriksen.jyde@gmail.com
Vores forening tilbyder motion i naturen i form af stavgangs-gåture.
Birkerød Torvedage
erik@lindgreen.org
poul-bro@gmail.tele.dk
Foreningens formål er at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer i Bymidten. Det vil ske i samarbejde med andre lokale aktører. Foreningen er en almennyttig forening hvis aktiviteter udføres inden for rammerne af folkeoplysningsloven.
Bistrupvenner
scordes@worldonline.dk
Bistrupvenner er en gruppe, som har til formål at yde en velkomst og en stabil kontakt til Nordvanggårds flygtninge, samt arrangere aktiviteter baseret på deres behov og ønsker.
Blixen Klub Rudersdal
sos@stadil.net
rudersdal@blixenklub.dk
Blixen Klubbens formål er at udgøre et netværk for kvinder (60+), som ønsker inspiration til et aktiv seniorliv gennem socialt samvær, engagerende foredrag, debat, arrangementer og udflugter.
Broen Rudersdal
annekildegaard@yahoo.dk
info@broen-rudersdal.dk
Vi er en frivillig ulønnet støtteforening og er en del af BROEN Danmark.Vi hjælper lokale børn og unge, hvis forældre ikke har sociale eller økonomiske ressourcer til deres børns deltagelse i fritidsaktiviteter i klubber og foreninger i hele kommunen.
Byagerens Venner
rita.lund@privat.dk
kriedel@tdcadsl.dk
Byagerens Venner arbejder for at gøre hverdagen for beboere på Plejecenter Byageren så munter som mulig.
Børn i Birkerød
For forældre med børn i Birkerød og omegn. Alle er velkomne i gruppen. Der sker meget godt for børn i Birkerød. Men nogle gange hører vi først om det lidt for sent. Derfor har vi lavet denne gruppe, hvor du kan dele det, du hører om. Så hører vi andre også om det.
Børns Voksenvenner i Rudersdal
hovedstaden@voksenven.dk
info@voksenven.dk
Vision Børns Voksenvenner gør en positiv livsvarig forskel for børn og unge med spinkle eller svære familieforhold. Mission Med udgangspunkt i viden, faglighed og erfaring skaber Børns Voksenvenner værdifulde og udviklende venskaber mellem ramte børn og ressourcestærke voksne.