A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Birkerød Flygtningekontakt
kontakt@flygtningekontakt.dk
kontakt@flygtningekontakt.dk
Formålet er at fremme kontakten mellem flygtninge, indvandrere og danskere for at lette integrationen i det lokale samfund.
Birkerød Frimærkeklub
formand@birkefrim.dk
Birkerød Frimærkeklub er for alle frimærkeinteresserede. Klubben mødes i Birkerød Idrætscenter og afholder byttemøder, foredrag, konkurrencer, udstillinger og anvisningssalg mm.
Birkerød Harmonikaklub
peter.larsen@nypost.dk
Klubbens formål er at styrke interessen for harmonikaspillet.
Birkerød Pensionistforening
dechau@live.dk
b17brandt@gmail.com
Foreningens formål er ved ture, sammenkomster, fester og til dagligt i Cathrinelyst at formidle et godt forhold mellem foreningens medlemmer, samt varetage deres interesser overfor offentlig myndighed i stat og kommune. Mandag kl. 12-16, tirsdag-torsdag kl. 10-16, fredag kl. 10-14.
Birkerød Ro- og Kajakklub
formand@birkeroed-roklub.dk
kasserer@birkeroed-roklub
Klubbens formål er at udøve idræt, hovedsagelig i form af roning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og DGI..
Birkerød Stavgangs Forening
marianne-image@mail.dk
dideriksen.jyde@gmail.com
Vores forening tilbyder motion i naturen i form af stavgangs-gåture.
Birkerød Torvedage
erik@lindgreen.org
poul-bro@gmail.tele.dk
Foreningens formål er at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer i Bymidten. Det vil ske i samarbejde med andre lokale aktører. Foreningen er en almennyttig forening hvis aktiviteter udføres inden for rammerne af folkeoplysningsloven.
Bistrupvenner
scordes@worldonline.dk
Bistrupvenner er en gruppe, som har til formål at yde en velkomst og en stabil kontakt til Nordvanggårds flygtninge, samt arrangere aktiviteter baseret på deres behov og ønsker.
Blixen Klub Rudersdal
sos@stadil.net
rudersdal@blixenklub.dk
Blixen Klubbens formål er at udgøre et netværk for kvinder (60+), som ønsker inspiration til et aktiv seniorliv gennem socialt samvær, engagerende foredrag, debat, arrangementer og udflugter.
Byagerens Venner
rita.lund@privat.dk
kriedel@tdcadsl.dk
Byagerens Venner arbejder for at gøre hverdagen for beboere på Plejecenter Byageren så munter som mulig.