A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Bedsteforældre for Asyl
post@henrikmottlau.dk
karin.majgaard@outlook.dk
Bedsteforældre for Asyl er en bevægelse - ikke en forening. Som enkeltpersoner eller i grupper arbejder vi sammen ved kontakter og møder på kryds og tværs. Alle gruppemøder er åbne. Herudover har vi 4 årlige stormøder som informations-, diskussions- og beslutningsfora. Alle er velkomne
Birkerød Flygtningekontakt
kontakt@flygtningekontakt.dk
kontakt@flygtningekontakt.dk
Formålet er at fremme kontakten mellem flygtninge, indvandrere og danskere for at lette integrationen i det lokale samfund.
Bistrupvenner
scordes@worldonline.dk
Bistrupvenner er en gruppe, som har til formål at yde en velkomst og en stabil kontakt til Nordvanggårds flygtninge, samt arrangere aktiviteter baseret på deres behov og ønsker.
Dansk - Syrisk Kulturforening
nnaanaah@gmail.com
Dansk - Syrisk kulturforening blev stiftet i foråret 2016 og samler syrere i Rudersdal kommune. De arrangerer bl.a. arabiskundervisning for børn.
Dansk-Eritreansk Forening i Rudersdal
yoditteferi@hotmail.dk
gabriele_salmuth@hotmail.com
Dansk- Eritreansk Forening i Rudersdal er for alle eritreanere og interesserede danskere i Rudersdal Kommune. Formålet er fællesskabet med hinanden, integration og kulturelle arrangementer.
Egebæks Venner
Frivilliggruppe der støtter op om beboerne på Egebæk med bl.a. venskaber, netværk, hjælp til forskellige praktiske ting og til sjov.
Gammel Holte Sogns Menighedsråd
JT@km.dk
Gammel Holte Sogns Menighedsråd har ikke nogle faste aktiviteter, men deltager i Integrationsnetværket.
Kontaktgruppen for flygtninge, indvandrere og danskere i Rudersdal Kommune, Nærum
lone@hedemann.dk
Salmuthgabriele_salmuth@hotmail.com
Vores mål er, at indvandrere skal falde til i Danmark. De skal lære dansk, få en uddannelse og senere et arbejde, så de kan klare sig selv og være tilfredse og glade for at bo i Danmark.
Marieshoppen / Rudersdal Billedskole
es.sverdrup@mail.dk
piasverdrup@comtxnet.dk
Marieshoppen tilbyder et mødested, hvor man kan lave kreative ting. Vi har f.eks. symaskiner til syning og reparation af tøj. Der er mulighed for at lære at tegne, male og arbejde med ler - også for voksne. Vi har mange andre muligheder for kreative aktiviteter med børnene.
Nærum Kirke - Annekset
piasverdrup@comxnet.dk
b.erichsen.17@gmail.com
Der er onsdagscafe ved Nærum kirke. Her er der lektiehjælp, tal dansk, hjælp til CV og ansøgninger og meget mere.
Røde Kors' integrationsindsats
holte.erik.kristiansen@rodekors.dk
Den frivillige indsats på integrationsområdet i Rudersdal kommune varetages af lokalafdelingen i Søllerød.
Venligboerne Rudersdal
Maj-brittz@hotmail.com
Annemette45@gmail.com
Venligboerne Rudersdal vil gerne være med til at skabe mulighed for at nye venskaber kan blive knyttet, ingen skal føle sig alene og alle kan lære af hinanden. Det gør vi med hyggelige, sociale arrangementer, som for eksempel Søndagscafé.
Venligboerne Rudersdal UNG
Annemette45@gmail.com
gittelau@hotmail.com
Gruppen er for alle unge mennesker i Rudersdal og omegn (cirka 15-30 år), som gerne vil mødes på tværs af etnicitet og kultur, for at opbygge nye venskaber. Gruppen kan bruges til at planlægge fester, hyggeaftener, biografture og lignende, eller simpelthen til at møde og snakke med hinanden.