A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

 

Ældre, støtte

Birkerød Frimærkeklub
formand@birkefrim.dk
Birkerød Frimærkeklub er for alle frimærkeinteresserede. Klubben mødes i Birkerød Idrætscenter og afholder byttemøder, foredrag, konkurrencer, udstillinger og anvisningssalg mm.
Birkerød Harmonikaklub
peter.larsen@nypost.dk
Klubbens formål er at styrke interessen for harmonikaspillet.
Birkerød Ro- og Kajakklub
formand@birkeroed-roklub.dk
kasserer@birkeroed-roklub
Klubbens formål er at udøve idræt, hovedsagelig i form af roning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og DGI..
Birkerød Torvedage
erik@lindgreen.org
poul-bro@gmail.tele.dk
Foreningens formål er at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer i Bymidten. Det vil ske i samarbejde med andre lokale aktører. Foreningen er en almennyttig forening hvis aktiviteter udføres inden for rammerne af folkeoplysningsloven.
Blixen Klub Rudersdal
sos@stadil.net
rudersdal@blixenklub.dk
Blixen Klubbens formål er at udgøre et netværk for kvinder (60+), som ønsker inspiration til et aktiv seniorliv gennem socialt samvær, engagerende foredrag, debat, arrangementer og udflugter.
Det Danske Harmonika Akademi
majken@ddha.dk
ida.holbek@webspeed.dk
Undervisning i betjening af harmonika til såvel solo som sammenspil for alle med interesse for spil på harmonika samt sammenspil med andre harmonikaspillere.
Frivilligcenter Rudersdal
info@frivilligcentret.dk
Den centrale opgave for Frivilligcenter Rudersdal er at styrke det frivillige, sociale og humanitære arbejde i Rudersdal Kommune.
Grundejerforeningen Lillesandbjerg
ekristi2@gmail.com
Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesse i alle fællesanliggender.
Juleaftengruppen
m.albertus@mail.dk
werner@wittekind.dk
Juleaftengruppen arrangerer juleaften den 24. december for borgere i Rudersdal Kommune.
Lions Club, Birkerød
birkeroed@lions.dk
Lions er den største verdensomspændende humanistiske organisation. Lions Club Birkerød, der blev stiftet i 1984, er en af de 330 Lions clubber, som findes i Danmark. Lions har til formål gennem div. aktiviteter at indsamle midler, som efter ansøgning uddeles lokalt, nationalt og international
Lions Søllerød
p.jensen@comxnet.dk
Lions Club Søllerød er en dansk lokalafdeling af verdens største humanitære hjælpeorganisation Lions International, hvis formål er at yde global bistand til forbedring af helbred og livsvilkår for udsatte befolkningsgrupper.
Netværket Jobcafeén i Rudersdal
kim@hedemann.dk
Det er Netværket Jobcaféens formål at være et inspirerende mødested for personer, som har vanskeligt ved at komme i arbejde, f.eks. på grund af et psykisk eller fysisk handicap.
Ressourcebanken i Rudersdal
kontakt@ressource-banken.dk
Foreningens formål er at iværksætte sociale og kulturelle arrangementer samt borger-til-borger-hjælp for psykisk sårbare i Rudersdal Kommune.
Rudersdal Bevægelsesakademi - RuBA
ask@ruba.dk
Foreningen Rudersdal BevægelsesAkademis formål er at give børn og unge i Rudersdal Kommune undervisning af høj kvalitet inden for gymnastik og dans. RuBA kombinerer bevægelse med sociale aktiviteter, så der opstår et unikt fællesskab på tværs af årgange og skoler i Rudersdal kommune.
Rudersdal Biavlerforening
hans.beurling@gmail.com
Rudersdal B.F. har det formål at hjælpe nye bi-interesserede til at lære om biavl og de pollinerende insekter og deres pleje.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »