A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

 

Ældre, støtte

Birkerød Frimærkeklub
formand@birkefrim.dk
Birkerød Frimærkeklub er for alle frimærkeinteresserede. Klubben mødes i Birkerød Idrætscenter og afholder byttemøder, foredrag, konkurrencer, udstillinger og anvisningssalg mm.
Birkerød Harmonikaklub
peter.larsen@nypost.dk
Klubbens formål er at styrke interessen for harmonikaspillet.
Birkerød Ro- og Kajakklub
formand@birkeroed-roklub.dk
kasserer@birkeroed-roklub
Klubbens formål er at udøve idræt, hovedsagelig i form af roning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og DGI..
Birkerød Torvedage
erik@lindgreen.org
poul-bro@gmail.tele.dk
Foreningens formål er at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer i Bymidten. Det vil ske i samarbejde med andre lokale aktører. Foreningen er en almennyttig forening hvis aktiviteter udføres inden for rammerne af folkeoplysningsloven.
Blixen Klub Rudersdal
sos@stadil.net
rudersdal@blixenklub.dk
Blixen Klubbens formål er at udgøre et netværk for kvinder (60+), som ønsker inspiration til et aktiv seniorliv gennem socialt samvær, engagerende foredrag, debat, arrangementer og udflugter.
Det Danske Harmonika Akademi
majken@ddha.dk
ida.holbek@webspeed.dk
Undervisning i betjening af harmonika til såvel solo som sammenspil for alle med interesse for spil på harmonika samt sammenspil med andre harmonikaspillere.
Frivilligcenter Rudersdal
info@frivilligcentret.dk
Den centrale opgave for Frivilligcenter Rudersdal er at styrke det frivillige, sociale og humanitære arbejde i Rudersdal Kommune.
Gl. Holte og Omegns grundejerforening
glholtegrund@gmail.com
Foreningen tager sig af alle forhold, som er sædvanlige og naturlige for en grundejerforening.
Grundejeforeningen Gæslingehaven
soren.trorod@gmail.com
marianne@lorensen.dk
Foreningens navn er Grundejerforeningen Gæslingehaven. Foreningen forestår drift og vedligeholdelse og udfører de opgaver, der i øvrigt henlægges til foreningen i medfør af lovgivningen.
Grundejerforeningen Lillesandbjerg
ekristi2@gmail.com
Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesse i alle fællesanliggender.
Havarthigaarden
havarthi@havarthigaarden.dk
Havarthigaarden udlejer lokaler til messer, udstillinger og fester. Endvidere danner Havarthigaarden rammen om Rudersdal Folkemøde og andre kulturette aktiviteter. Havarthigaarden drives i stort omfang af frivillige.
Juleaftengruppen
m.albertus@mail.dk
werner@wittekind.dk
Juleaftengruppen arrangerer juleaften den 24. december for borgere i Rudersdal Kommune.
Lions Club, Birkerød
birkeroed@lions.dk
Lions er den største verdensomspændende humanistiske organisation. Lions Club Birkerød, der blev stiftet i 1984, er en af de 330 Lions clubber, som findes i Danmark. Lions har til formål gennem div. aktiviteter at indsamle midler, som efter ansøgning uddeles lokalt, nationalt og international
Lions Søllerød
p.jensen@comxnet.dk
Lions Club Søllerød er en dansk lokalafdeling af verdens største humanitære hjælpeorganisation Lions International, hvis formål er at yde global bistand til forbedring af helbred og livsvilkår for udsatte befolkningsgrupper.
Nærum Lokalteater
birgittejacobsen47@gmail.com
Nærum Lokalteater er et amatørteater, som holder til i kælderen på Nærum Skole. Nærum Lokalteater blev stiftet i forbindelse med kulturåret 1996.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »