A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

 

Ældre, støtte

Birkerød Frimærkeklub
formand@birkefrim.dk
Birkerød Frimærkeklub er for alle frimærkeinteresserede. Klubben mødes i Birkerød Idrætscenter og afholder byttemøder, foredrag, konkurrencer, udstillinger og anvisningssalg mm.
Birkerød Harmonikaklub
peter.larsen@nypost.dk
Klubbens formål er at styrke interessen for harmonikaspillet.
Birkerød Ro- og Kajakklub
formand@birkeroed-roklub.dk
kasserer@birkeroed-roklub
Klubbens formål er at udøve idræt, hovedsagelig i form af roning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og DGI..
Birkerød Torvedage
erik@lindgreen.org
poul-bro@gmail.tele.dk
Foreningens formål er at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer i Bymidten. Det vil ske i samarbejde med andre lokale aktører. Foreningen er en almennyttig forening hvis aktiviteter udføres inden for rammerne af folkeoplysningsloven.
Blixen Klub 2 - Rudersdal
rudersdal2@blixenklub.dk
Blixen Klubbens formål er at udgøre et netværk for kvinder (60+), som ønsker inspiration til et aktiv seniorliv gennem socialt samvær, engagerende foredrag, debat, arrangementer og udflugter.
Blixen Klub Rudersdal
rudersdal@blixenklub.dk
Blixen Klubbens formål er at udgøre et netværk for kvinder (60+), som ønsker inspiration til et aktiv seniorliv gennem socialt samvær, engagerende foredrag, debat, arrangementer og udflugter.
Det Danske Harmonika Akademi
majken@ddha.dk
ida.holbek@webspeed.dk
Undervisning i betjening af harmonika til såvel solo som sammenspil for alle med interesse for spil på harmonika samt sammenspil med andre harmonikaspillere.
Frivilligcenter Rudersdal
info@frivilligcentret.dk
Den centrale opgave for Frivilligcenter Rudersdal er at styrke det frivillige arbejde i Rudersdal Kommune.
Gl. Holte og Omegns grundejerforening
glholtegrund@gmail.com
Foreningen tager sig af alle forhold, som er sædvanlige og naturlige for en grundejerforening.
Grundejeforeningen Gæslingehaven
soren.trorod@gmail.com
marianne@lorensen.dk
Foreningens navn er Grundejerforeningen Gæslingehaven. Foreningen forestår drift og vedligeholdelse og udfører de opgaver, der i øvrigt henlægges til foreningen i medfør af lovgivningen.
Grundejerforeningen Lillesandbjerg
ekristi2@gmail.com
Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesse i alle fællesanliggender.
Havarthigaarden
havarthi@havarthigaarden.dk
Havarthigaarden udlejer lokaler til messer, udstillinger og fester. Endvidere danner Havarthigaarden rammen om Rudersdal Folkemøde og andre kulturette aktiviteter. Havarthigaarden drives i stort omfang af frivillige.
Juleaftengruppen
m.albertus@mail.dk
werner@wittekind.dk
Juleaftengruppen arrangerer juleaften den 24. december for borgere i Rudersdal Kommune.
Lions Club, Birkerød
birkeroed@lions.dk
Lions er den største verdensomspændende humanistiske organisation. Lions Club Birkerød, der blev stiftet i 1984, er en af de 330 Lions clubber, som findes i Danmark. Lions har til formål gennem div. aktiviteter at indsamle midler, som efter ansøgning uddeles lokalt, nationalt og international
Lions Søllerød
p.jensen@comxnet.dk
Lions Club Søllerød er en dansk lokalafdeling af verdens største humanitære hjælpeorganisation Lions International, hvis formål er at yde global bistand til forbedring af helbred og livsvilkår for udsatte befolkningsgrupper.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »