Netværksgrupper

Netværksgrupper og åbne fællesskaber mødes om en konkret sag eller aktivitet og man kan være med, når man har tid og overskud. Det hele er drevet af frivillige igangsættere og medlemmerne af grupperne.

Rudersdal går sammen – vil du gå med?

”Rudersdal går sammen - vil du med?” gør det nemt at finde gåture for alle, som trænger til at røre sig i fællesskab med andre. Gang er godt for fysikken og den mentale sundhed bliver bedre, når vi gør noget aktivt sammen med andre. Gruppen kommunikerer på facebook, og der bliver løbende lagt gå-aktiviteter op fra diverse fællesskab, så der er muligt at gå både formiddage, eftermiddage, hver dag i ugen og både korte og længere ture. Find mere information her.

Repair-cafe Vedbæk

Reparationsværkstedet er et frivilligt socialt og bæredygtigt fællesskab, hvor du kan komme og fikse ting, du ellers ville have smidt ud. Her hjælper man hinanden med at reparere alt fra lamper og værktøj til legetøj og husholdningsredskaber. Der er masser af værktøj, og værkstedet er også godt udstyret med rundsav, afretterhøvl, høvlebænk, drejebænk, båndsav, søjleboremaskine og metaldrejebænk. Vil du selv bruge maskinerne, tager det to timer først at blive oplært i sikkerhed og betjening. Frivillige åbner værkstedet ligger i Bakkehuset, Vedbæk Strandvej 373 tirsdage kl. 10-14. Kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tai-chi

Du kan tilmelde dig gratis til Tai-chi i Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, som vi samarbejder med. Find mere information her.

SMART Recovery

Du kan deltage gratis og anonymt i møder for mennesker, der har været igennem et forløb i rusmiddelcentret, i alkoholbehandling eller stofrådgivning. Møderne foregår hver søndag i Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, som vi samarbejder med. Find mere information her.

Mandetræf

Du kan tilmelde dig gratis til denne gruppe for mænd med senfølger af seksuelle overgreb fra barndommen. Møderne foregår hver anden onsdag i Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, som vi samarbejder med. Find mere information her.

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794