Aktuelle selvhjælpsgrupper

Alle kan få glæde af at deltage i en selvhjælpsgruppe. I Frivilligcenter Rudersdal har vi en række selvhjælpsgrupper, som samler mennesker med beslægtede udfordringer i et afgrænset tidsrum. Der vil løbende komme nye grupper til.

Lær at tackle hverdagen som pårørende er et gratis kursusforløb over syv uger for pårørende til mennesker med langvarig sygdom. Kurset sætter fokus på, hvordan man passer på sig selv, når ens ven, forælder eller ægtefælle er syg. Opstart den 24. februar. 

Kom Videre Mand er en mandegruppe for 8 mænd, der mødes 8 gange for at hjælpe hinanden ud af livets svære situationer. Starter den 1. marts. 

Sorggruppe er for mennesker, der har mistet en nærtstående, og som gerne vil at tale med andre, der også er ramt af sorg. Opstart 23. februar. 

Psykisk vold selvhjælpsgruppen er for kvinder, der har været, eller er du udsat for psykisk vold fra deres x-mand eller partner? Denne gruppe starter den 14. januar.

Unge med angst og depression kan sidde derhjemme, mens de går på webkurset LÆR AT TACKLE angst og depression. Næste kursusopstart den 11. februar.

Frivilligcentret samarbejder med Frivilligcenter og Selvhjælp Lyngby-Taarbæk og du er velkommen til at deltage i Selvhjælp og netværksgrupper der, hvis der er plads. Se her.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794