Livs coaching

Livs Coaching

Få gratis træning i at realisere dine drømme eller løse de udfordringer, som du går og bikser med

Har du en drøm eller et mål, som du ønsker støtte til at lykkedes med? Møder du modstand, får ikke rykket på det, der er vigtigt for dig, eller har du en relation i dit liv, som du ønsker at styrke, men kæmper med det.

Frivilligcentrets livscoach Sofie Scheibye tilbyder gratis individuelle coaching-forløb for dig, der gerne vil have hjælp til at komme videre i livet.

Individuelle samtaler

Coachen tilbyder individuelle samtaler af tre sessioner, hvor du får støtte til at arbejde med det mål eller den udfordring, som du gerne vil lykkes med. Dit udbytte afhænger af den energi, du vælger at lægge i forløbet. Du vil få hjemmeopgaver mellem hver session, som er det som kan rykke dig.

Eksempler på temaer:

  • Relationer - både arbejdsmæssige eller private
  • Vigtige beslutninger og valg i livet
  • Indsigt i dine personlige mønstre
  • Afklaring af muligheder og nye veje frem
  • Kommunikation - fra begrænsende til kraftfuld kommunikation 

Hvad er coaching?

Coaching er en ligeværdig samtale med fokus på nutiden og fremtiden. Samtalen hjælper dig med at forbinde dine indre styrker og tage ansvar for det du gerne vil opnå. 

Om Sofie

Sofie er coach, der brænder for at udvikle mennesker gennem selvindsigt. Hun er certificeret coach fra Mindjuice Academy, der uddanner coaches i kognitiv og transformativ coaching. Hun er uddannet indenfor erhvervsøkonomi og psykologi og er cand.merc. i Human Ressource Management fra Copenhagen Business School. Siden har hun bl.a. arbejdet med organisations- og lederudvikling i Lundbeck gennem 10 år. Hun er certificeret i personprofilværktøjer som Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

Praktiske

Coachingen foregår i Frivilligcentret eller et offentligt lokale. Der er et forløb om måneden. Tiden aftales nærmere, når du har meldt din interesse.

Du kan tilmelde dig her

  • Læst: 37

Fælles meditation

fælles meditation

Oplev indre ro og nærvær i guidet fælles meditation den anden torsdag i hver måned

Har du lyst til at meditere sammen med andre?
Vil du bruge tid til fordybelse og indre opmærksomhed?
Drømmer du om at slippe tankemylderet for en stund?
Trænger du til at slippe tøjlerne og nyde fællesskabet i en guidet meditation?

Der er noget særligt ved at meditere sammen, uanset om vi er få eller mange. Det er en stemningsfuld måde, at være sammen på, og kan anbefales både til nybegyndere og øvede. Fællesmeditation er et åndehul hvor du kan lade op, fokusere på nuet og mærke livet.

Meditationen er guidet og hver måned er der et nyt tema. Vi mediterer uden særlig religiøs eller spirituel tilknytning, så alle kan være med.

Efter hver meditation, vil der være mulighed for at snakke om de oplevelser, du har haft.

Du møder
Tine Appel guider fælles meditation. Tine har gennem mange år været grafiker og webdesigner med eget firma, men er nu i gang med at finde en ny livsbane med mere fokus på det alternative, herunder Reiki Healing og Clairvoyance. Hun guider gruppen for at træne sine færdigheder med fælles meditation.

Det praktiske
Meditationen kan forgå siddende på stol eller gulv efter behag. Medbring dit eget tæppe til at have over skulderen, en pude samt en flaske vand.

Hvornår
Vi mødes i rolige omgivelser på Mantziusgaarden den anden torsdag i hver måned.

Arrangementet varer 1-1½ time og inkluderer behageligt selskab, tjek ind, eftersnak og og te/kaffe/vand i pausen. Selve meditationen varer ca 30 minutter.

Alle er velkomne, men der er begrænset plads. Du kan tilmelde dig et enkelt eller flere arrangementer, som foregår den 13. januar, 10. februar, 10. marts. 7. april. 12. maj. Alle gange fra 19.30-21:00 i lokale 1.4 + 1.5 i Kulturcenter Manztius, Johan Mantzius Vej 7a, 3460 Birkerød-

Tilmeld
Du kan tilmelde dig her

Torsdag d. 13. januar -2022
10. februar 
10. marts
7. april
12. maj
9. juni

  • Læst: 233

Sammen om stress

Selvhjælpsgruppe sammen om stress

Ingen skal være alene om stress. Forløbet på 3 aftner er for dig, der oplever en hverdag med stress, og som savner et sted at dele erfaringer om alt det, der er blevet svært og finde inspiration til at komme ned ad stresstrappen

Føler du dig udbrændt?
Har du problemer med søvn, koncentration, hukommelse eller humør?
Oplever du at dit liv er blevet til et spørgsmål om at klare dagen og vejen og holde ud?
Har du ramt muren?

På dette forløb om stress går vi tæt på årsager og symptomer, men vi kigger også på, hvordan vi kommer videre og passer på os selv.

Stress er en folkesygdom ifølge Sundhedsstyrelsen og mindst hver tiende erhvervsaktive dansker er så stresset i hverdagen, at det går ud over evnen til at arbejde og fungerer normalt. Mere end 2 procent søger læge på grund af stress. Vi står faktisk midt i en udbrændtheds-epidemi ifølge en ny amerikansk bog ’The Burnout Epidemic’, der har samlet forskning og undersøgelser fra hele verden.

Langvarig stress kan sætte sig i både krop og sind. Det viser sig ved symptomer som udbrændthed, søvnproblemer, træthed, svigtende koncentration og hukommelse, irritabilitet, angst, dårligt humør, ændrede vaner med hensyn til kost og stimulanser.  Langvarig stress er meget alvorligt og derfor er det vigtig at gøre noget for at få livslyst, overskud og energi i livet.

Men hvordan overvinder vi vores tids måske mest oversete epidemi?

Hvad foregår der
På dette guidede gruppeforløb møder du ligesindede. Sammen tester vi dit stress-niveau og finde vej ned ad stresstrappen, så du får en bedre balance i livet.

Her er der et fortroligt rum, hvor deltagerne støtter hinanden ved at dele egne erfaringer og lytte til hinandens historier. Det er ikke et terapiforløb men et sted, hvor der er plads til at tale om det der er svært og få inspiration til at komme videre.

På det første møde lærer du din stress bedre at kende. Vi taler om
- hvad det er for situationer der gør dig stresset
- hvilke symptomer du får
- hvordan du løser situationen i dag

På de næste to møder finder du ud af
- hvad du kan gøre for at blive mindre stresset
- hvad du kan gøre i fremtiden for ikke at få stress igen
- hvordan du med selvomsorg, er opmærksom på dig selv og får det bedre

Hvem kan deltage
Gruppen er for dig, der lever med stress og er klar til at dele erfaringer med ligesindede. Vi bliver max 8 deltagere.

Du møder
Lisbeth Sonne, som er certificeret Stress coach, NLP Master og karriererådgiver i egen virksomhed har fokus på at skabe balance i livet, mellem privatliv og arbejdsliv. Lisbeth Sonne har selv været ramt af alvorlig stress i 2015 og 2018, da hun arbejdede med management og ledelse i it-branchen og den finansielle sektor. Dengang tog hun en beslutning om, at hun fremover vil have styr på eget liv og hun lever af at hjælpe andre med at forebygge stress og håndtere en presset hverdag.

Hvornår
Gruppeforløbet er gratis og foregår over 3 onsdage på Birkerød Bibliotek, mødelokale 3 fra 17.30 – 19.00 den 23. februar, 2. marts og 9 marts, Stationsvej 32, Birkerød.

Tilmelding
Selvhjælpsgruppen: Sammen om stress 

Du har også mulighed for at deltage i temadag: Styr på stress den 26. januar.  Læs mere og tilmeld dig.

  • Læst: 112

Good Grief - Peer Support

Good Grief peer to peer support

The grief that follows the passing of a loved one can be difficult, confusing, and exhausting. The Volunteer Center Rudersdal have an amazing team of Peer supporters that are volunteers who have been through their own grief journey and have acclimated to their loss.

Together they share their experience of what it feels like to stand alone and isolated amid the loss of a parent, sibling, close friend, or classmate, and how to move forward from there.

In the Good Grief Café you will meet other young adults who are willing to share their own story and experience on how you can get through a tough time and learn to live with your grief and loss.

Good Grief Groups are offered on a support group basis in which participants openly can share their stories and experiences in a safe environment. Each meeting will focus on specific themes, such as the holiday season- and, or birthdays. Everyone will get the opportunity to share and listen.

One-to-One Good Grief Supporters are ready to support you

Who can attend?

Open to anyone with the experience of loss and grief.   

Next Good Grief Support Group
Staring February 2022. Sign up here: https://frivilligcenterrudersdal.nemtilmeld.dk/43/

Next Good Grief Café – tba

Watch the teaser by following the link

https://frivilligcentret.dk/nyheder/8-nyheder/911-sammen-om-sorgen

  • Læst: 46

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794