Ledige stillinger


CENTERLEDER til Frivilligcenter Rudersdal

Vores centerleder gennem mere end 10 år søger nye udfordringer. Vi står således overfor mange nye og spændende opgaver og søger derfor en ambitiøs leder til en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Dine primære opgaver består i at;
•    tegne Frivilligcenter Rudersdal med stor gennemslagskraft
•    lede og udvikle Frivilligcentret og vores sekretariat, der består af 1 – 2 medarbejdere og 4 frivillige kontorpassere
•    støtte og inspirere frivillige og foreninger og grupper
•    videreføre de planlagte visioner og strategier for Frivilligcentret og sammen med bestyrelsen være foregangsmand/kvinde for at sætte nye mål og retning
•    styrke samarbejdet med den kommunale administration, erhvervslivet i kommunen og det frivillige område
•    håndtere og styre den daglige drift og økonomi
•    arbejde målrettet med nye udviklingsopgaver og projekter

Hvad forventer vi af dig?

Du er ambitiøs, struktureret, udadvendt, konsekvent og samtidig nem at samarbejde med. Du skal være med til at skabe synlige resultater og bidrage til, at Frivilligcenter Rudersdal fortsat er en stærk medspiller og central kraft i den frivillige verden.

Du har erfaring med ledelse og er god til at motivere. Du kan sætte klare mål og inspirere andre. Du skal være organiseret og have gennemslagskraft og kunne bevare overblikket.

Du er god til at samarbejde og præsentere resultater og ideer. Du er iderig, nytænkende og opsøgende i forhold til nye potentielle snitflader og relationer, der kan udbygge og styrke Frivilligcenter Rudersdal samt det frivillige arbejde.

Du er en stærk networker.

Du har erfaring med fundraising, projekt- og puljeansøgninger samt rapportering og dokumentation, men er også i stand til at se og opdyrke nye og måske utraditionelle muligheder for at styrke økonomien.

Vi forestiller os, at du har et godt kendskab til- og viden om frivillighed gennem nogle års arbejde inden for området.

Frivilligcenter Rudersdal er beliggende i Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte.

Løn og ansættelsesvilkår;

Fuldtidsstilling, hvor hovedparten af arbejdstiden ligger mellem 9.00 og 17.00, dog skal du påregne aften- og weekendarbejde i forbindelse med interne og eksterne arrangementer.

Lønnen afspejler løntrin og tillæg for akademikere eller HK’ere ansat i kommuner

Sådan søger du stillingen;

Send din ansøgning med relevante bilag i et dokument til job@frivilligcentret.dk senest d. 4. november 2018. Ansøgninger, der ikke sendes til denne mailadresse tages ikke i betragtning.

Vi forventer at holde to samtalerunder hhv. den 15. november og den 22. november.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand

Søren Grotum på mobil 40 21 99 82, eller centerleder Lotte Hassing på telefon 45 89 00 56, info@frivilligcentret.dk.

Frivilligcenter Rudersdal ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 

 

Læs mere på http://www.frivilligcentret.dk