Vil du synge med i blandet kor på Mariehøj?


Mariehøjkoret

Mariehøjkoret på Mariehøjcentret er åbent for nye korsangere og musikere, som kan spille fløjte eller rytmeinstrumenter.

Koret synger 2- og 3-stemmigt (af og til 4-stemmigt) til klaver- og guitar-akkompagnement. Der er 18 medlemmer af koret, som har eksisteret i et par år (med corona-pauser), og der er plads til flere.

Repertoiret er fortrinsvis i den rytmisk prægede genre, og det er som hovedregel forholdsvis nemt at gå til. Der bliver ikke foretaget stemmeprøver, så hvis du kan lide at synge, er du velkommen til at henvende dig. I front er sangglæde og engagement, og det at deltage i flerstemmig sang kan ramme dybt i sjælen – og give fysisk og psykisk velvære!

Vi indleder med en kort stemme-opvarmning. Sangtekster + evt. noder kopieres på frivilligcentret, som vi er tilknyttet.

Deltagelse er gratis, så der er ingen udgifter undtagen evt. til kaffe/te. Koret øver hver tirsdag formiddag fra kl. 10.00 til 12.00 og de fleste kommer hver gang, men der er plads til, at man også har andre sammenhænge at passe ind imellem.

Du er velkommen efter nytår, men du kan også komme på besøg inden jul!

Hvis du gerne vil høre nærmere, kan du henvende dig til Birgitte Jacobsen, som er frivillig korleder. Telefon: 4588 6445, mobil: 3152 6469, e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se også filmen om Mariehøjkoret 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794