Klimabevægelsen vil have flere med


 

Klimabevekelsen

 

Blev du også bekymret over oversvømmelserne i Tyskland og alle brandene i Europa og resten af verden?

Og tænker du, at politikere har det med kun at tænke så langt som til næste gang de skal vælges?

Klimabevægelsen i Nordsjælland vil vise politikerne, at det er en megatrend at du, jeg og folk i Danmark og resten af verden er bekymrede for hvad klimaet gør ved vores fremtid.

I denne ligge humoristiske stumfilm inviterer Klimabevægelsen i Rudersdal endnu flere med for det er NU der er brug for at vise at der skal handles i stedet for snakkes.

Klimabevægelsen inviterer også til Klimamarch Rudersdal: Valget 2021 lørdag den 6. november og til Hvor grøn bliver Rudersdal Kommune - vælgermøde den 8. november.

Du kan følge dem på facebook her Klimabevægelsen i Nordsjælland.

Filmen er et resultat fra filmworkshoppen ”Film din forenings stjernestunder” hvor frivillige foreninger lærte at filme fra deres mobiltelefoner og klippe deres stjernestunder sammen til en film. Iver Nordentoft har lavet filmen om Klimabevægelsen. Workshoppen blev afholdt af Christa Amhøj og Tabitha Skovby Burke fra AKTIONSUNIVERSITETET Welfare-in-the-making: Seismografisk Fællesskab og var arrangeret af Frivilligcentret i samarbejde med Rudersdal Kommune. Projektet er finansieret af Folkeoplysningsudvalget Rudersdal Kommune.

Se film her

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794