Tid til at søge tilskud i de kommunale puljer


Frivillighed i Rudersdal

Nu kan du søge tilskud til det frivillige sociale arbejde i Rudersdal Kommune. Ansøgningsfristen er mandag den 1. november. Du kan som frivillig eller forening søge tilskud til en lang række forskellige formål. Det kan være tilskud til arrangementer, aktiviteter, samarbejdsprojekter, lokaler, materialer drift m.m.

Søg tilskud til aktiviteter via §18
Rudersdal Kommune giver primært støtte til aktivitetsfremmende udgifter, fx etablering af forening, rådgivninger, besøgsvennetjenester, støtte og kontaktpersoner på frivillig basis, aflastningstjenester for pårørende, foreninger, der organiserer selvhjælpsgrupper og interessegrupper, sociale cafeer, væresteder og andre samværsaktiviteter, sociale aktiviteter som fx udsatte unge og etniske minoriteter og boligområder. Der gives i mindre grad støtte til drift.

Kommunen lægger vægt på de samme kriterier som tidligere, så det gælder om at knytte an til ’De fem veje til et godt liv’, det vil sige aktiviteter, der kan relateres til en eller flere af følgende punkter:

 • Styrk dit netværk
  •        Lær noget nyt
  •        Lev dit liv aktivt
  •        Vær til stede i nuet
  •        Giv af dig selv Læs mere her:

Desuden prioriterer kommunen ansøgere, der lader sig inspirere af FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.  FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Her er fire af målene udvalgt, som er oplagte for de frivillige sociale foreninger at lade sig inspirere af:

 • Verdensmål 3 Sundhed og trivsel
 • Verdensmål 11 Bæredygtige byer og lokalsamfund
 • Verdensmål 12 Ansvarligt forbrug og produktion
 • ​Verdensmål 13 Klimaindsats

Der lægges vægt på aktiviteter, der fremmer samarbejde i det lokale, frivillige, sociale arbejde og aktiviteter, der har et konkret frivilligt sigte.

Hør mere på foreningsmøde i Frivilligcentret
Du kan høre mere om mulighederne for at søge tilskud via § 18, søge tilskud til forebyggende indsats via §79 og om de kulturelle tilskud, når Frivilligcentret holder foreningsmøde i Frivilligcentret Rudersdal den 6. oktober (LINK)

Du kan læse mere om tilskud her 

Fristen for ansøgning til alle de fire puljer er den 1. november 2020.

Hvis du har spørgsmål til puljerne er du velkommen til at sende dem til Marie Bergmann, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ; telefon 46115620

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794