Nye kurser til frivillige


Nordsjællands frivilligcentre kurser 600 x

 

Samarbejde mellem 10 Frivilligcentrene i Nordsjælland skaber flere og spændende kursustilbud til frivillige

Et nyt fælles kursuskatalog ligger klar til frivillige i 9 nordsjællandske kommuner.

Frivilligcentrene har taget et nyt initiativ og er for første gang i efteråret 2021 gået sammen for at sikre flere og bedre lokale kurser til områdets frivillige.

Gennem det nye samarbejde håber vi på at kunne højne kvaliteten og tilbyde flere relevante kurser lokalt. Vi forventer at flere kurser kan afvikles, fordi at vi, ved at gå sammen, bedre kan sikre nok tilslutning til de enkelte kurser. Efterårets katalog har kurser inden for områder som selvhjælp, rekruttering af frivillige, kommunikation, fundraising og fællesskaber. Alt sammen emner som på en eller anden måde berør mange frivillige i foreningslivet.

  • Vi ser det som en reel fordel i at de frivillige i området møder hinanden på tværs siger Lisbeth Eckhardt-Hansen, leder af Frivilligcenter Rudersdal. Nogle interesseområder er små i det enkelte Frivilligcenter. Men lægger man de ti lokalområder sammen, er det pludselig lettere at imødekomme flere kursusønsker.

Kursussamarbejdet er i første omgang et forsøg. Bliver det den succes vi forventer, fortsætter vi naturligvis.  Alle kurserne er lagt i Frivilligcenter Hillerød, som har gode kursusegnede ramme og som ligger forholdsvis centralt. Det vil være kan let for de fleste at komme til.

Kursuskataloget er tilgængeligt via det enkelte frivilligcenters hjemmeside eller via hjemmesiden her

Det fælles kursussamarbejde består af Frivilligcenter Helsingør, Frivilligcenter Halsnæs, Frivilligcenter Græsted, Frivilligcenter Helsinge, Frivilligcenter Fredensborg, Frivilligcenter Hillerød, Frivilligcenter Rudersdal, Frivilligcenter Hørsholm, Frivilligcenter Furesø og Frivilligcenter Lyngby.

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794