Stjernestunder


Klar til fernisering 600

Kom og se vores nye udstilling af 'Stjernestunder', som vi netop har ferniseret på #FrivilligFredag, hvor hele landet fejrer det frivillige engagement. 

I Rudersdal har vi en god tradition for, at Frivilligcentret samarbejder med Rudersdal kommunen om et særligt projekt, der kan synliggøre og fremme det frivillige engagement i forbindelse med Danmarks Nationale Frivillighedsdag.

I år er det blandt andet blevet til udstillingen af stjernestunder. De første stjernestunder blev fortalt på et fremtidsværksted om frivillighed for foreninger, kommunalpolitikere og kommunale medarbejdere. Det blev en god aften, hvor vi undersøgte fremtidens potentialer ved at tage udgangspunkt i de mange stjernestunder, som vi allerede oplever og er med til at skabe.

Udstillingen om ’Stjernestunder’, som hænger på Kulturcenter Mariehøj på gangen ved Kultursalen.

Del din stjernestund
I den kommende tid inviterer Frivilligcentret foreninger og frivillige til at bidrage til udstillingen og sende billeder og billedtekster til Frivilligcentret, så vi kan udbygge udstillingen og lade den vokse ind i Storm P og Frivilligcenret, hvor den skal hænge året ud.

Det giver nemlig god mening at arbejde med stjernestunder i denne frivillige verden. Helt særligt i post corona-tiden, hvor mange har været hårdt ramt af nedlukningen. Det er er svært at komme tilbage i det sociale spor og der mangler frivillige hænder mange steder.

Med udstillingen af stjernestunder kan vi minde os selv og hinanden om hvorfor vi engagerer os i lokalsamfundet – og se nærmere på de gyldne øjeblikke, som gør det umagen værd.

Digitale stjernestunder
De mange gyldne øjeblikke får også digitalt liv og bliver ’udstillet’ på facebook hen over året.

Projektet er finansieret af Folkeoplysningsudvalget.

Send din stjernestund til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794