Velkommen til klimabevægelsen


Klimabevægelsen Logo Positiv 600 x135

 

Varmt velkommen til Klimabevægelsen i Rudersdal og Nordsjælland, som netop er blevet medlemmer af Frivilligcenter Rudersdal. 

Klimabevægelsen i Rudersdal er oprettet for at udforme en bæredygtig, fremtidssikret proces for Rudersdal Kommune. Foreningen er klimapolitisk aktive men uafhængige af partipolitik.  For tiden arbejder foreningen op mod Kommunevalget 2021 i håb om at kommunen vil handle meget mere aktivt. 

Klimabevægelsen Nordsjælland er en del af den landsdækkende Klimabevægelse, der blev dannet i 2009, i forbindelse med COP15-mødet (et klimamøde i FN-regi), der blev holdt i København. Klimabevægelsen er en paraplyorganisation for klimagrupper i Danmark og omfatter Den Grønne Studenterbevægelse, Bedsteforældrenes Klimaaktion, FridaysForFuture, AnsvarligFremtid, Folkets Klimamarch, Klimaforældrene, TeachersForFuture, Operation Klimahandling og mange udenfor organisationerne.

  • Vi vil gerne være mange flere, så vi kan skabe politisk handling, som sikrer en grøn og retfærdig omstilling til et bæredygtigt samfund, siger Iver Nordentoft.

Hvis du vil være med til at vende udviklingen, så er du velkommen til at være med i netværket her i Rudersdal og Nordsjælland.

Gå ind på Facebook og tilmeld dig facebookgruppen Klimabevægelsen Nordsjælland her  

Du kan sende en mail til Iver Nordentoft på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Iver kan træffes på telefon 21 29 68 72, hvis du har lyst til en snak.

Se mere på www.klimabevaegelsen.dk.

Vi glæder os til samarbejdet.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794