Fremtidsværksted om frivillighed


fremtidsvaerksted

 

Kom og vær med til at synliggøre de frivillige stjernestunder og bliv medskaber af fremtidens frivillighed i Rudersdal.


Frivilligcenter Rudersdal og Rudersdal Kommune inviterer til dialog om fremtidens frivillighed den 22. september kl. 17.30 - 21.00, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte.

Hvordan ser fremtiden ud for frivilligheden i Rudersdal? Hvordan skaber vi sammen mening, trivsel og gode aktiviteter? Hvad kan vi gøre mere af, så vi skaber endnu mere værdi for vores mentale sundhed, naturen og virksomhederne i vores lokalområde?

Disse væsentlige spørgsmål er blot en del af den dialog Frivilligcenter og Rudersdal Kommune ligger op til i den netop udsendte invitation til fremtidsværkstedet. Frivilligcentret vil sammen med Rudersdal kommune   gerne involvere bredt i en dialog om det lokale engagement og medborgerskab i det frivillige miljø.

  • Vi håber, at rigtigt mange har lyst til at være med til at påvirke udviklingen af det frivillige miljø i Rudersdal i dialog med foreninger, offentlige og private aktører samt lokalpolitikere, siger Preben Etwil, formand for Frivilligcenter Rudersdal.

Formand for Kultur og Fritidsudvalget Kristine Thrane (A) glæder sig til at deltage:

  • Vi har en lang og god tradition for at samarbejde med Frivilligcentret bl.a. i forbindelse med Frivillig Fredag, hvor hele Danmark fejrer det frivillige engagement. I år er temaet ’Lokale stemmer’ og hos os har vi valgt at invitere til en bred dialog om, hvilken rolle vi ønsker frivilligheden kan spille for udviklingen af et bæredygtigt lokalsamfund, siger Kristine Thrane.

Fremtidsværksted – sammen skaber vi nye lokale velfærdsstier  

Deltagerne ved Fremtidsværkstedet inviteres til at være medskabere af nye lokale muligheder for frivilligheden samt til at undersøge fremtidens potentialer ved at tage udgangspunkt i de mange stjernestunder, som de frivillige allerede oplever samt i FN’s verdensmål.

Som deltager bliver du en kreativ medskaber af fremtiden i dit eget miljø, og du er med til at finde nye velfærdsstier i Rudersdal, der tager udgangspunkt i egne oplevelser og erfaringer. På Fremtidsværkstedet skal vi arbejde med en billedbaseret tilgang, da billeder kan gribe det, der endnu ikke er sat ord på i praksis. Det er nemlig de gyldne øjeblikke og nye potentialer, der endnu ikke sat handling bag, som skal levendegøres.

Hvad kommer der ud af det?

Du får et nyt blik på, hvordan du skaber værdi med dit frivillige engagement. 

Du får ny inspiration til fremtiden som frivillig i Rudersdal.
Du bidrager til en udstilling af frivillige stjernestunder.

Du bidrager med ideer til et mini-katalog over frivillige stjernestunder til fælles inspiration.

Tilmelding

Tilmeld dig til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. /


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794