Demenskursus to dage i oktober – OBS. Ny dato.


Demenskursus 600 x 309

Vil du vide mere om demenssygdomme, symptomer og kommunikation med demensramte?


Og vil du gerne have konkrete redskaber til samværet med en, der har en demenssygdom?

Så kom til gratis demenskursus: d. 12. og 19. oktober klokken 10.00 – 12.00.

Det foregår i Frivilligcenter Rudersdal, Storm P området, Øverødvej 246B, 2840 Holte.

Der er tale om et samlet forløb, så det er en fordel at deltage begge dage.
Oplægsholder er demenskoordinator i Rudersdal Kommune, Birgitte Steen Grønnebæk.
Undervejs er der mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer.

Anette F. Helland fra Frivilligcentret deltager også, og fortæller også om de tilbud, der findes i foreningslivet og muligheden for aflastning som pårørende.

Tilmelding foregår til Anette F. Helland: Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon: 2883 4326.

Demensvenner og aflastning

Når demenssygdom rammer, er det ikke kun udfordrende for den ramte, men også i særlig grad for familie og venner. Derfor vil Frivilligcenter Rudersdal tilbyde frivillige besøgsvenner, som tilbyder aflastning for den pårørende i hjemmet. Dermed kan den pårørende få et frirum og være tryg ved at gå ærinder, tage til bridge eller være sammen med venner.

Frivilligcentret søger frivillige, som gerne vil være besøgsven. Som frivillig vil du blive godt klædt på ift. at kunne forstå og være sammen med et menneske, der har en demenssygdom. Det er kommunens demenskoordinator, som vurderer om det pågældende hjem er egnet til en frivillig besøgsven for at sikre tryghed for dig. Det skal være en god oplevelse.

Hvis du vil høre mere eller hvis du selv vil være frivillig demensven, kan du kontakte Anette F. Helland:

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Telefon: 2883 4326


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794