Velkommen til Rudersdal Erhvervsforening


jesper Winther Andersen

Varmt velkommen til Rudersdal Erhvervsforening, som netop er blevet medlemmer i Frivilligcentret. Erhvervsforeningen samler det lokale erhvervsliv for at styrke inspiration og samarbejde på tværs af forretninger og for at styrke indtjening og få indflydelse og god dialog med kommunen, kulturlivet og foreningslivet.

Erhvervsforeningen samler godt 60 aktive medlemmer til gå-hjem-møder og god-morgenmøder i nærområdet. Her er der ny viden, underholdning og tid til netværk.  Hvert år uddeler foreningen en Award til de virksomheder,der har gjort en stor forskel i løbet af året til foreningens Nytårskur.  

I år er samarbejdet mellem Frivilligcentret og Rudersdal Erhvervsforening kommet godt i gang. Frivilligcentret har nemlig indgået et samarbejde med Rudersdal Erhvervsforening, som vil hjælpe med at finde de rette mentorer blandt deres medlemmer fra det private erhvervsliv.

  • "Vi stiller gerne vores erfaringer til rådighed for ledige, og der er mange ressourcer at trække på i Erhvervsforeningen, som samler medlemmer, som tæller alt fra butikker, selvstændige konsulenter til små og mellemstore virksomheder fra mange brancher", siger Jesper Winther Andersen, formand for Rudersdal Erhvervsforening. Og så tilføjer han:
  • "Det er faktisk win win. I det private erhvervsliv får vi desværre rigtigt mange pro-forma-ansøgninger. Det er spild af vores tid og spild af lediges tid at skrive den slags, så hvis vi sammen kan finde en vej til at øge kvaliteten af ansøgningerne, så er det en gevinst for begge parter", siger Jesper Winther Andersen.

Vi glæder os til at styrke samarbejdet mellem foreningslivet og erhvervslivet.

Se mere om Rudersdal Erhvervsforening her


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794