Danske Handicaporganisationer i Rudersdal vil have flere med


Vi skal styrke handicapsagen i kommunen, siger Per Baar Kæseler formand for Danske Handicap Organisationeri forbidelse med årets generalforsamling

Efter et par vanskelige år, er Danske Handicaporganisationer (DH) Rudersdal igen klar til fysiske møder, og trommer til årsmøde.

Formand Per Baar Kæseler glæder sig dog over, at foreningen trods coronapandemi og nedlukninger, alligevel har formået at være aktiv via virtuelle møder. En af vores vigtigste opgaver er formøder til handicaprådet, hvor vi klæder vores repræsentanter på til det kommende mødes dagsorden. Disse har ufortrødent kørt videre, ligesom arbejdet i selve rådet, udtaler formanden glad.

Paraplyorganisationen DH har i 2010’erne oplevet faldende tilslutning fra de lokale medlemmer af de tilsluttede medlemsorganisationer. Det har gjort, at den specialviden organisationerne har kunnet tilføre Handicaprådet, som er kommunen rådgivende organ, er blevet mindre. Derfor er det også glædeligt, at DH Rudersdal i sidste vinter lykkedes med en hvervekampagne blandt medlemsorganisationerne, som har resulteret i, at yderligere to foreninger nu deltager i det løbende arbejde.

Det viser noget om, hvad det virtuelle møde kan, og de store perspektiver der er for at flere mennesker med handicap, blandt andet kan bidrage på arbejdsmarkedet.

I forlængelse af den omtalte hvervekampagne, er DH Rudersdal’s årsmødet i år åben for alle, der er medlem af en af de 35 organisationer under Danske Handicaporganisationer. Derfor har vi sendt en invitation til mødet, til alle de lokale organisationer vi har kunnet finde. Også enkeltmedlemmer er velkomne på aftenen. Vi skal simpelthen have styrket handicapsagen her i kommunen, udtaler Per Baar Kæseler.

DH Rudersdal’s årsmøde finder sted onsdag d. 15. september 2021, kl. 18.30 til 21.00, i lokale 202 på Frivilligcenter Rudersdal, Mariehøjcentret i Gl. Holte.

Tilmeld dig gerne hos formand Per Baar Kæseler på telefon 24 91 88 89, så sørger vi for kaffe mm.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794