Mini-Temadag


 BROEN

Udsatte børn og unge i foreningslivet – hvordan laver vi fællesskaber for alle?

Mange børn og unge i Rudersdal Kommune er udenfor fællesskabet og har udfordringer, som kan medføre eksklusion, isolation og ensomhed. Dette ønsker vi at komme til livs ved at mødes på tværs af interessenter.

BROEN Rudersdal og Rudersdal Idrætsråd inviterer i samarbejde med Rudersdal Kommune frivillige foreninger og organisationer i kommunen, politikere og andre interessenter til en ”mini-temadag” om udsatte børn i foreningslivet.

Hvem er de børn og unge? Hvad gør vi allerede? Hvad kan vi med fordel gøre fremadrettet?

Kan vi sammen komme på nye idéer, løsninger og veje til hvordan vi kan hjælpe disse børn og unge til at være en del af et fællesskab, der på sigt styrke det enkelte barn videre i livet.

Vi skal på temadagen høre hvilke erfaringer BROEN Rudersdal har gjort, hvad Rudersdal Kommune kan hjælpe med, samt høre deltagernes erfaringer med at få udsatte børn og unge ind i foreningslivet.

Program:

  • Introduktion v. Christian Stadil, ejer af og CEO i Thornico A/S.
  • Hvad er det BROEN Rudersdal har oplevet i det første år af dens levetid?
  • Hvad er udsatte børn?
  • Hvad kan Rudersdal Kommune hjælpe med?
  • Forening præsenterer en case.
  • Pause – lidt at spise.
  • Cafédialog – deltagere får noget at reflektere over, hvad hørte jeg, ønsker og muligheder som kan arbejdes videre med, kan vi udfordre ”plejer”?
  • Opsamling og farvel.

Tid: Torsdag d. 28/10 kl. 17.30-20.30

Sted: Richard Mortensen-lokalet, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte

Tilmelding: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Husk navn og funktion (foreningsleder, politiker, PPR, o.l.)).


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794