Rudersdal Kommune fejrer frivilligheden


benjamin deyoung lTZffd tOnM unsplash kopi

 

Frivilligheden fejres igen i år i Rudersdal Kommune ved en stor fest den 24. september kl. 17.45 – 21.00 på Kulturcenter Mariehøj. Er du frivillig i en forening eller på egen hånd, vil vi gerne invitere dig til Frivilligfesten. Der vil være musik, mad, oplæg og uddeling af årets Frivilligpris, Talentpris, Ungdomslederpris og Kulturpris ved borgmester Jens Ive.

Festen er tænkt som en anerkendelse af og en netværksmulighed for de mange frivillige, der gør et stort stykke arbejde i kommunen.

Ved festen vil forfatter og foredragsholder Tommy Krabbe holde oplæg om at tænde ildsjæle og gøre en forskel. Derudover vil der være fællessang og visning af film ’Fremtidens Frivillighed’.

Kom og netværk med andre frivillige til en hyggelig aften.

Billetter er gratis og kan bestilles her:

Praktisk information

Bemærk at det også er muligt at parkere bagved Kulturcenter Mariehøj i forbindelse med Frivilligfesten.

Lidt om Frivillig Fredag

Frivillig Fredag falder altid den sidste fredag i september og er hele Danmarks festdag for frivillighed. I Rudersdal fejrer bl.a. frivilligheden ved at afholde Frivilligfesten på Frivillig Fredag.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794