Velkommen til Steen Baarts


Steen 3

Varmt velkommen til Steen Baarts, som starter som administrativ medarbejder i Frivilligcentret i 15 timer om ugen den 1. september. Steen overtager jobbet fra Claus Vesterager Pedersen, som har sagt sit job op for at få mere tid til privatlivet.

Steen glæder sig til at bringe erfaringer og kompetencer fra det private erhvervsliv samt sin økonomiske uddannelse i spil. Han har solid erfaring med flere former for administrativt arbejde, herunder regnskab, budgettering, bogføring, online marketing, drift af hjemmeside. Med en baggrund i IT- og telebranchen er han et stærk i både IT og tele indenfor både software og hardware.

Steen kender også til frivillighed og har i de seneste to år været frivillig gruppeleder af selvhjælpsgruppen Kom Videre Mand, hvor han bruger egne erfaringer til at hjælpe mænd i krise tilbage på sporet. Steen arbejder sideløbende som Recovery-mentor i Region Hovedstadens Psykiatri.

I kommer til fortrinsvis til at møde Steen mandag og tirsdag i Frivilligcentret. Vi glæder os over at have ham med på holdet. Tag godt imod ham.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794