Fuldt hus til afskedsreception for Lise Wulff


 Lise Wulf Elisabeth Ildal Jens Ive og direktr for Parkinsonforeningen

Mange var mødt frem for at sige tak for mange gode år til stifter og foregangskvinde for Parkinson Caféen Lise Wulff, som nu overlader roret til Elisabeth Ildal.

Af Nina Dalsby, praktikant i Frivilligcentret

Der var fuldt hus til afskedsreception for Lise Wulff, som har været stifter og forkvinde for Parkinsonforeningen i Rudersdal siden 2012. Nu træder hun tilbage og overlader roret til Elisabeth Ildal Nielsen. Parkinsonsforeningens kor Pilekoret sang dagen glad og mere end 60 lagde vejen forbi for at sige tusind tak for den store indsats for Parkinsonramte og det frivillige miljø.

Medlemmer, frivillige og samarbejdspartnere kom sammen med borgmester Jens Ive og direktøren for Parkinsonforeningen i Danmark, Astrid Benedikte Blom.

Parkinson Caféen i Rudersdal har samlet deres medlemmer til utallige aktiviteter igennem årerne for at skabe samvær for Parkinsonramte. Det har været lige fra foredrag til dans og sang. Siden 2012 har stifter og formand for Caféen, Lise Wulff, stået i front for at skabe større livskvalitet for mennesker, der er udfordret med Parkinson. Lise har selv Parkinson og i sin tid ville hun gerne finde et forum, hvor hun kunne dele sine erfaringer med andre Parkinsonramte. Dette fandtes ikke i Rudersdahl dengang og Lise måtte selv etablere et fællesskab. Dermed blev Parkinson Caféen til d. 16 april 2012 med mere end 50 Parkinsonramte og deres pårørende.

Efter 9 år i Caféen er Lise trådt tilbage fra posten og overlader nu roret til Elisabeth Ildal.

  • ”I dag i Rudersdal Parkinson Cafe, hvor der har været vagtskifte, er Lise gået af som formand og jeg er tiltrådt. Det har været en rigtig dejlig dag og Lise er blevet hyldet på bedste vis og Pilekoret har sunget og det er så super fantastisk”, siger Elisabeth Ildal.

Med sang fra Pilekoret og taler til afskedsreceptionen takkede medlemmer, frivillige og samarbejdspartnere Lise for de mange gode år. Det var tydeligt at se hvor glade og taknemmelige de fremmødte er for Lises gåpåmod og aktive år i Caféen. Lise beskriver selv en stjernestund i Caféen:

  • ”Der er så mange gode oplevelser og det er dejligt, når folk kommer og hygger sig. Unge og gamle snakker med hinanden og det er præcis, som jeg kunne ønske mig. Det er meningen med den cafe, som jeg har været med til at oprette ”, siger Lise Wulff.

Caféen har i den grad lykkedes med  at få Parkinsonramte til at få et fællesskab og bevare en god livskvalitet. Og som Lise også siger så er det en stjernestund ”Når tingene lykkes, som jeg gerne vil have det”.

Tusind tak Lise. Du har gjort en kæmpe forskel og er et stort forbillede for medmenneskelighed i Rudersdal.

Læs også her   

 Pilekoret


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794