Velkommen til Nina Dalsby


              nina

Varmt velkommen til Nina Dalsby, som netop er begyndt som praktikant i Frivilligcenter Rudersdal. Nina er studerende fra Aalborg Universitet i København, hvor hun læser til kandidat i lærings- og forandringsprocesser på 9. semester. Hun glæder sig til at bruge sin viden fra uddannelsen i praksis og blive klogere på, hvordan vi udvikler og afvikler projekter i det frivillige miljø.

I møder Nina mandag til onsdag i Frivilligcentret fra 23. august til 7. november. Her kommer hun bl.a. til at være med på filmworkshop ’Film dine frivillige stjernestunder’ og til fremtidsværksted om frivillighed og så skal hun være med til at forberede Frivilligcentrets 20 års fødselsdagsfest den 7. november.

I løbet af praktikperioden skal Nina også lave en praktikrapport, og hun er allerede ved at forberede en mindre undersøgelse af hvilken betydning frivilligt arbejde har for at skabe social bæredygtighed i lokalsamfundet, og hvordan foreningerne ønsker at udvikle frivillighed og bidrage til social forandring i fremtiden.

Vi glæder os over at have hende med på holdet. Tag godt imod hende!


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794