Sorggruppe for teenagere


Har du mistet og kan du også føle dig alene med sorgen? Unge inviterer andre unge til at deltage i et sorggruppe-forløb for ingen skal være alene med sorgen.

Hvem kan deltage
Unge mellem 13 og 21 år, som har mistet og oplevet et stort tab tidligt i livet. Det kan være en forælder, søskende, en god ven eller en anden vigtig relation.

Hvad foregår der
Deltagerne støtter hinanden ved at dele egne historier og lytte til hinandens fortællinger. Det er ikke et terapiforløb, men et sted, hvor der er plads til at tale om alt det, der er svært, men også give plads til gode minder. Hver gang har vi et specifikt tema for mødet, det kan fx være højtider og mærkedage. Alle har på skift mulighed for at dele deres historie og erfaringer med de andre i gruppen.

I gruppen vil vi være 5-8 personer.

Du møder Gruppen ledes af  Julie og SBodil som selv har haft tab og sorg tæt inde på livet i en ung alder. De har begge fået træning i at arbejde med selvhjælpsgrupper og sorgprocesser.

Hvor og hvornår
Sorggruppen starter torsdag d. 16. september og fortsætter 7 gange hver anden uge.  Næste gang vi mødes er  30 . september, 14. oktober, 28. oktober, 11. november, 25  . november og 9. december. Møderne er fra 17-19. Sted: Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246B, 2840 Holte.

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage. Efter tilmelding vil du blive kontaktet af en af de to ledere af sorggruppen for en kort indledende samtale.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794