Støtteforeningen for Hospice Rudersdal godt fra start


logo hospice

Støtteforeningen er kommet godt fra start med stor opbakning og ambitiøse planer for fremtiden. Thomas Ibsen, nyvalgt formand, sætter ord på fremdriften efter årets generalforsamling.

Støtteforeningen har netop afholdt sin første generalforsamling og ikke uden stolthed. Vi har siden dannelsen i november sidste år fået næsten 140 medlemmer, modtaget donationer, haft positiv presseomtale og har mødt stor interesse for vores arbejde. Stor tak for det. Det er virkelig motiverende for det videre arbejde.

Ved generalforsamlingen blev en ny bestyrelse valgt, og den konstituerede sig som følger: Undertegnede takker for valget til formand, Ib Hedegaard Sørensen fortsætter som næstformand ligesom Ole Jensen fortsætter som kasserer og Karen Skott som sekretær. Merete Balslev og Finn Aage Jørgensen blev genvalgt. Linda Friis Christoffersen er nyt medlem og Birthe Søndergaard er ny suppleant. Tillykke til alle for valg og genvalg, og stort velkommen til Linda og Birthe.

Bestyrelsen ønsker også at takke den afgående formand Birte Skov Henriksen for hendes store engagement i dannelsen af vores forening.

Bestyrelsen vil målrettet arbejde på at tilrettelægge møder og aktiviteter, hvor idéerne bag og behovet for lindrende pleje af svært syge mennesker bliver diskuteret og synliggjort. Det er i den forbindelsen afgørende, at medlemmerne kommer med idéer og synspunkter. Alle er velkomne til at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi bliver glade for ethvert forslag.

Vi har sammen med Hospice Forum Danmark inviteret regionens sundhedsudvalg til vælgermøde den 9.11. med titlen "Lighed i sundhedsvæsnet - også for de svært syge og døende?". Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Alle er velkomne.

I vil også finde Støtteforeningen, når Holte Loppemarked og Birkerød Torvedage igen åbner. Vi glæder os til at mødes med interesserede. Hold øje med vores orange veste.

Udover dette har vi haft kontakt til flere patientforeninger, fordi tilbud om hospice kan opfattes som kun gældende for patienter med kræft, og det er ikke rigtigt. Det vil vi gøre noget ved, så alle patienter og pårørende, der har behov for lindrende pleje, kan få det.

Det er vort langsigtede mål, at regionspolitikerne sætter beløb af til drift af mindst 12 nye hospicepladser, og at vi kan finde støtte til oprettelse af de fysiske rammer for et hospice. Hjælp os med at nå det mål. Du kan læse mere om hvordan og melde dig ind på www.hospicerudersdal.dk.

Venlig hilsen

Thomas Ibsen

Formand for Støtteforeningen for Hospice Rudersdal


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794