Gensyn i kikkerten


 Billede sol blandt trer

Så kan vi godt begynde at glæde os til at gense hinanden i foreningsfællesskaberne. Regeringen har fremlagt en langsigtet strategi, og med de nuværende regler kan vi tælle dagene til den 21. maj, hvor indendørs foreningsliv åbner igen. Forsamlingsloftet er 50. Der er krav om corona-pas når man mødes i foreningerne.

Indtil da er indendørs foreningslokaler fortsat lukkede, med mindre der er tale om tilbud til socialt udsatte, idrætsaktiviteter for børn og unge under 18 eller idrætsaktiviteter for ældre over 70 (med coronapas).

Frivilligcentret er som resten af Kulturcentre Mariehøj fortsat lukket.

Udendørs møder

Alle foreninger må mødes udendørs i Rudersdal, når blot de overholder myndighedernes regler om hygiejne og afstand. Forsamlingsloftet er 50. Der kan ikke ske booking af faciliteter, hvorfor princippet om ”først til mølle” vil være gældende. Der er toiletvogne ved cafeen ved Kulturcenter Mariehøj.

Frivilligcentre i Danmark er i løbende kontakt med myndighederne for at få så enkle og klare regler for genåbningen af foreningslivet som muligt. Vi følger Rudersdal Kommunes konkrete fortolkninger af aftalen.

Læs mere:

Coronasmitte.dkSocialministeriets retningslinjer, Kulturministeriets retningslinjer, CFSAs gode råd til foreningsdrift, Restriktioner i Rudersdal Kommune  


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794