PLUS 1 koncerter – inviter én med, som kunne have særlig glæde af en koncert


MCJacob TM

Kender du én, som ikke plejer at gå til koncert, men som kunne have glæde af det?

Eller én, som har oplevet mistrivsel, ensomhed, sygdom eller andre udfordringer under coronakrisen?

Så har du nu mulighed for at invitere vedkommende med til en PLUS 1 eftermiddagskoncert kl. 13 med efterfølgende kaffe, kage og snak. Seks af koncerterne afholdes på Kulturcenter Mantzius og fire koncerter afholdes på Kulturcenter Mariehøj.

Corona har betydet manglende socialt samvær for de fleste mennesker, og vi trænger i den grad til at mødes igen. En koncert er ideel til at række ud efter én, man ikke har set i lang tid – eller efter nye bekendtskaber. Det er lige netop dét PLUS1 koncerterne handler om. Med alle billetter følger nemlig en gratis billet – derfor navnet PLUS 1. Det giver dig mulighed for at invitere en ven, nabo, bekendt, et familiemedlem eller en fremmed med til en eftermiddagskoncert på din billet.  

Kulturcenter Mantzius afholder én PLUS1 eftermiddagskoncert om måneden fra september 2021 til juni 2022. Drømmen er, at koncerterne når ud til de borgere, som kunne have særlig glæde af en god oplevelse, som har svært ved at komme afsted selv eller som sjældent modtager en invitation til en koncert. Det er en god idé at blive til kaffe og kage bagefter, så man også udnytter muligheder for at snakke og hygge sig lidt.

PLUS 1 er 120 eftermiddagskoncerter i 12 byer. Det er fællesskab, nærvær og gode stunder.
Læs mere om PLUS 1 her og køb dine lokale koncertbilletter her.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794