Formiddagssejlads med kølbåde på Furesøen


 Formiddagssejlads1

Birkerød Sejlklub har i over 40 år sejlet på Furesøen med aktive afdelinger for optisejlere, juniorer og seniorer. Seniorafdelingen har hidtil især haft aktiviteterne placeret udenfor normal arbejdstid, men vil nu organisere sejlads onsdag formiddag i klubbens kølbåde. Aktiviteten er hovedsagelig tænkt som et tilbud til pensionister, som har mulighed for at sejle en ganske almindelig formiddag og som måske synes sejlads i joller er lidt for ungdommeligt. Men andre, som har tid om formiddagen og som har lyst til at sejle i kølbåde, er også velkomne.

Klubben råder over 5 kølbåde: 2 Stor Triss og 3 Ynglinge, som vil blive benyttet til aktiviteten. Initiativet til formiddagssejladsen er taget af 3 aktive seniorsejlere: Peter Person, Ulrik Støckel og Torben Lapp. De vil sørge for, at der hver onsdag formiddag er en repræsentant fra klubben til stede, som kan sørge for det praktiske med at finde materiel frem og bemande bådene. Det er tanken at sejle et par timer, hvis vejret er til det og evt. slutte af med at mødes på broen til en kop kaffe el. lign., hvor verdenssituationen og andet kan klares.

  • ”Vi forestiller os, at der er mange seniorer, der måske har været aktive sejlere i deres unge dage, som kan tænke sig at nyde en sejlads på den prægtige Furesø en gang imellem” siger klubbens formand Jesper Gundborg.

Hvis man er interesseret i at høre mere om, hvordan man kommer i gang, kan man kontakte Torben på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tel.: 2132 6231.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794