Ny bestyrelse i Røde Kors Søllerød


Rde Kors Lisbeth og Ss

Lisbeth og Søs

Lisbet Gamborg Jørgensen er valgt til ny bestyrelsesformand i Røde Kors Søllerød, hvor hun sammen med næstformand Søs Dela og den øvrige bestyrelse skal løfte visionen for at forhindre og afhjælpe menneskelig nød, lidelse og diskrimination gennem frivillig indsats. Lisbet Gamborg afløser Erik Kristiansen, der har være formand for Røde Kors i en årrække.

Røde Kors har en stor og aktiv besøgstjeneste, hvor Kim Hedemann er aktivitetsleder. Røde Kors er også i gang med at starte en ny Vågetjeneste i Rudersdal. Her er Søs Dela aktivitetsleder. Det er også planen at etablere en Webbutik, og forhandlingerne om lokalet er i fuld gang.

Bestyrelsen består udover formanden af næstformand Søs Dela og kasserer Anders Larsen. Erik Kristiansen fortsætter som konsulent for formandskabet frem til næste generalforsamling.

Året generalforsamling blev også brugt til at hylde Preben (der også stopper nu), Finn (tidligere næstformand) og Vibeke (tidligere sekretær), som alle havde 25 års jubilæum i Røde Kors. Stort tillykke til dem og til alle i Røde Kors.

Hvis du gerne vil spille en aktiv rolle i den nye bestyrelse, så er der brug for en sekretær.

Kontakt Lisbet Gamborg Jørgensen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestyrelsen glæder sig til, at genåbningen gør det muligt at sætte gang i alle Røde kors aktiviteterne.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794