Velkommen til TeaterMejeriet


teatermejeriet 

 Varmt velkommen i Frivilligcentret til TeaterMejeriet. TeaterMejeriet holder til i Kulturcenter Mariehøj og er en forening for børn og unge, der laver teater, musik, dans og film. 180 børn og unge er medlemmer af TeaterMejeriet. 11 undervisere er knyttet til holdene, der spiller teater, spiller musik, spiller rollespil eller danser hip-hop. En enkelt gruppe laver radio.

Teatermejeriet har også et værested, som er åbent om eftermiddagen for alle fra mandag til torsdag. Der er ikke noget fast program, men alle TeaterMejeriets faciliteter kan bruges og TeaterMejeriets medarbejdere er klar til at hjælpe. Der er masser af plads til lektielæsning, kagebagning, brug af musik og teater faciliteter uden for undervisningstimerne og frem for alt er der almindelig hygge.

Der er fart på i Teatermejeriet, og der er opbygget stærke traditioner med en årlig teater-festival for alle 180 medlemmer i december. Årsprogrammet byder også på sommerlejr. Sidste år gik turen til Sverige for 120 medlemmer i to uger med aktiviteter, som medlemmerne selv havde planlagt.

Hver sommer bidrager foreningen også til Ung i Rudersdals sommerprogram.

Foreningen er populær og medlemmerne bliver hængende. I gennemsnit bliver de faktisk i Teatermejeriet i 7 år og der er venteliste til alle hold.

  • ”Selvom vi er meget optaget af vores egne aktiviteter, så glæder vi os til at blive en del af foreningsmiljøet. Vi vil gerne være bedre til at spille for et publikum og ikke kun for hinanden, og måske kan vi glæde nogle ved at optræde”, siger Nicolai Nyholm, leder af Teatermejeriet.

Vi glæder os til samarbejdet !

Se mere om TeaterMejeriet her


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794