Corona-tiden kan være svær: Her kan du få hjælp


corona guide 1

Frivilligcenter Rudersdal har samlet en liste over foreninger, der kan hjælpe, hvis du har brug for nogen at tale med og komme med i digitale bobler eller udendørs fællesskaber

Mens Rudersdal og resten af Danmark lukker ned, så rækker foreningerne ud med åbne tilbud i foreninger for mennesker, der bor alene, som trænger til at være en del af et fællesskab. Frivililgcenter Rudersdal har samlet en liste, som giver overblik over mulighederne for at bryde isolationen.

  • Pandemien er svær for de fleste og den er særlig hård for mennesker, der i forvejen er socialt udfordrede. Det er baggrunden for, at Frivilligcentret har samlet en liste over tilbud fra foreningslivet. Der er nemlig heldigvis stadig hjælp at hente både over telefon, via digitale møder og udendørs arrangementer, siger Frivilligcentrets leder Lisbeth Eckhardt-Hansen.

Corona-guiden viser vej til

Corona-mentorer til nye smittede

Er du smittet med corona, og har du brug for at tale med andre, der har været igennem et sygdomsforløb med corona, så har du muligheden nu. De første ti frivillige mentorer i et nyt Coronanetværk er klar til at dele erfaringer med nysmittede over telefonen. Ønsker du en frivillig corona-mentor kan du kontakte: Benny Würtz på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Preben Etwil på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilbud til børn og unge

Tilbud til seniorer

Muligheder for at få praktisk hjælp og støtte

Tilbud til psykisk sårbare

Udendørs aktiviteter
I Rudersdal er der også mulighed for at finde vej ind i udendørs fællesskaber, så længe som man overholder afstandskrav på 2 meter og forsamlingsforbud for mere end 5.

Du kan se hele guiden på Frivilligcenter Ruderdals hjemmeside, hvor der også er oversigt over tilbud til foreninger og frivillige.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794