Frivilligcentret har fået ny hjemmeside


ny hjemmeside 

Så er vi i luften med en helt ny hjemmeside. Vi har arbejdet stenhårdt på at lave en ny digital indgang til det frivillige miljø og centret. Det er blevet meget nemmere at finde rundt, og der er kommet vigtige nyskabelser.

Kalender

Her du kan se Frivilligcentrets og foreningernes åbne aktiviteter. Hvis du og din forening eller gruppe har et arrangement, som du gerne vil have med i kalenderen, kan du sende det til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Se kalenderen her. 

Selvhjælp og Netværk

Selvhjælp Rudersdal har fået sin egen side. Her kan du kan se en oversigt over aktuelle selvhjælpsgrupper, som samler mennesker med beslægtede udfordringer i et afgrænset tidsrum. Du kan også få overblik over aktuelle netværksgrupper og åbne fællesskaber, som mødes om en konkret sag eller aktivitet, og hvor man kan komme, når man har tid og overskud. Find Selvhjælp her. 

Foreningsrådgivning

Det er blevet nemmere at få overblik over Frivilligcentrets tilbud om rådgivning til foreningerne. Det gælder sparring, fundraising, supervision og coaching. Find foreningrådgivning her.

Foreningsvejviser

Det er fortsat nemt at få overblik over frivillige foreninger og grupper i foreningsvejviseren, som samler næsten 100 foreninger alfabetisk, emneopdelt og søgbart. Foreninger får også adgang til at blive medlemmer af frivilligcentret. Find foreningsvejviseren her.

Hjemmesiden giver også adgang til information om IntegrationsNetværket og SeniorSamarbejde, som er de nuværende tværgående netværk for foreninger. Endelig er det enkelt at blive medlem og få overblik over medlemsservice, muligheder for at booke lokale og låne cykel.

Frivilligjob

Det er nemt for borgere at finde friviligjob og for foreninger at oprette frivilligjob. Se frivilligjob her.

Nyheder

Frivilligcentrets aktuelle vigtige nyheder finder du på forsiden og der er oversigt over nyheder, der er opdelt i måneder og år, så det er nemt at genfinde. Find alle nyheder her.

Om Frivilligcentret

Frivilligcentret arbejder åbent og gennemsigtigt. Du kan finde alle oplysninger om Frivilligcentret, bestyrelse, medarbejdere, mission, vision og strategi, handlingsplan, generalforsamling og film og vigtige dokumenter og referater. Find oplysninger om frivilligcentret her.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794