I praktik hos de frivillige


En række af kommunens frivillige foreninger inviterede i august og september indenfor. En gruppe politikere og borgere i Rudersdal tog imod tilbuddet.

I 2011 blev politikerne inviteret i praktik. Det blev gentaget i år og som noget nyt i år var også borgerne i Rudersdal inviteret. Det tilbud benyttede flere sig af – og der er flere, der siden er blevet hængende som nye frivillige i foreningerne. Kræftens Bekæmpelse har stadig ikke afholdt deres praktik, men deres formand Sri-Sai Das fortæller, at han glæder sig til at få en praktikant med til ”Sund Krop, Sund Motion” i Birkerød Idrætscenter d. 9. oktober.

I praktik som frivillig - skaler

Daniel E. Hansen (V) deltog i Vedbæk Havnedag sammen med Natteravnene, Thomas Lesly Rasmussen (V) hjalp til i Birkerød Flygtningekontakts lektiehjælp, Kristine Thrane (A) besøgte kulturcafeen og høstfesten i Kontaktgruppen for flygtninge, indvandrere og danskere og Hanne Høeg (Seniorrådet) lavede mad med uledsagede unge hos Birkerød Flygtningekontakt. ”Et spændende og positivt initiativ” sagde Thomas Lesly Rasmusens om Birkerød Flygtningekontakt og fortalte, at han gerne vil komme igen, når tiden tillader det.

Praktikkerne blev arrangeret af et bredt udvalg af kommunens frivillige foreninger i samarbejde med Rudersdal kommune / Kultur og Frivilligcenter & Selvhjælp Rudersdal i forbindelse med den nationale frivillighedsdag Frivillig Fredag, der altid falder på den sidste fredag i september måned.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794