Debat om foreningsliv og frivillighed på Frivillig Fredag 27. september


konf 

 

Frivillighed og foreningsliv sættes i fokus på Danmarks nye navnedag Frivillig Fredag den 27. september, når Frivilligcenter Rudersdal i samarbejde med Rudersdal Kommune inviterer til debatarrangement i Mantziusgården kl. 15-18.

Kommunalbestyrelsen har vedtaget en ny frivillighedspolitik, som skal til debat. Mød politikerne bag og hør formanden for folkeoplysningsudvalget Thomas Lesly Rasmussen (V) præsenterer den nye politik, mens Sussi Maack fra Socialt Udviklingscenter SUS tager de analytiske briller på og stiller spørgsmål til politikken.

Eftermiddagen byder også på smagsprøver fra foreningslivet og den store frivillighed, som findes i Rudersdal Kommune. Hør Rytmisk Korforsyning, se Amatørscenen Søllerødderne, se film om Idræt+ og en helt ny film om frivillighed og foreningsliv i Rudersdal. Dagens afsluttes med en paneldebat om frivillighed og foreningsliv mellem lokalpolitikkere fra Venstre, Socialdemokratiet, Lokallisten, SF, Konservative, Radikale Venstre og foreningsparaplyerne: Idrætsrådet, Frivilligcentret, BUS (spejderorganisationerne) og Kulturparaplyen.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Frivilligcentret modtager gerne en tilmelding inden den 23. september på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 45 89 00 56.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794