FrivilligBørs - Hvad er det?


handel

På FrivilligBørsen mødes kommunale institutioner, lokale virksomheder, foreninger og frivillige grupper for at forære hinanden viden, aktiviteter og ressourcer. Sammen skaber vi nye muligheder og nye netværk i Rudersdal.

Hvad ønsker I jer? Og hvad kan I tilbyde?

FrivilligBørsen handler om at fokusere på dét, I allerede har og kan, som andre også kan have glæde af, og på dét, I mangler for at komme videre med en aktivitet eller idé, som andre måske kan hjælpe med.

Osteoporoseforeningen

Mangler I inspiration? Så dyk ned i billeder, film og materialer her på siden.
Mangler I sparring? Så kontakt os på Frivilligcentret. Vi tager gerne en snak og hjælper jer videre.

I kan tilbyde og ønske varer inden for følgende temaer:

Praktisk hjælp
Lokaler og materialer
Rådgivning, foredrag og kurser
Arrangementer og aktiviteter
Nye frivillige
Nye samarbejder

Der kan ikke udveksles penge eller rekrutteres individuelle frivillige på FrivilligBørsen.

Hvordan foregår en FrivilligBørs?

FrivilligBørsen er et netværksarrangement, der varer 1,5 time.

En måned inden arrangementet sender deltagere deres ønsker og tilbud til Frivilligcentret, som samler det hele i et temaopdelt børskatalog, der udsendes til alle deltagerne inden FrivilligBørsen.

stemning

Børskatalogets temaer bliver til en række temaborde på selve FrivilligBørsen, og i løbet af Frivillig-Børsen bevæger deltagerne sig frit rundt mellem bordene for at mødes med andre deltagere og lave aftaler. Hvert temabord har en mægler, der kan hjælpe med at lave aftalerne. Når en aftale er indgået udfyldes et aftaleskema, hvor aftaleparterne udveksler kontaktoplsyninger mv.

Det er ikke nødvendigt, at man både giver og får på FrivilligBørsen.
Alt efter behov og ønsker kan man nøjes med at give eller nøjes med at få. Der skal heller ikke nødvendigvis byttes 1:1, I kan altså godt give en vare til en anden deltager og selv få noget fra en tredje.

Filmen her giver et godt indtryk af hvordan FrivilligBørsen foregår.
{vimeo}108566673|840|630|0{/vimeo}

Mere information og kontaktoplysninger

FrivilligBørsen arrangeres af Frivilligcenter Rudersdal. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte os på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og telefon: 45 89 00 56.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794