Byt med virksomheder og institutioner


Hvad mangler I? Og hvad kan I tilbyde? En Frivilligbørs er en markedsplads, hvor foreninger, erhvervsliv og kommunale institutioner udveksler ressourcer og indgår samarbejder. Det kan f.eks. dreje sig om lokaler, ideer eller kompetencer. Der udveksles ikke penge på en frivilligbørs. Formålet er at skabe mulighed for konkrete samarbejdsaftaler for deltagerne, der på længere sigt kan udvikle sig til samarbejdsrelationer og udvide deltagernes lokale netværk.

I 2013 blev der holdt Frivilligbørs i Ikast-Brande og Gladsaxe – Det blev til over 200 aftaler, bl.a. aftalte en danseforening at give opvisning på en institution, et kommunalt sundhedscenter aftalte at fortælle om kost, motion og ændring af vaner i en forenings familienetværk, en virksomhed tilbød virksomhedsbesøg til unge i en forening og meget mere.

På Frivillig Fredag den 26. september kl. 13.00-14.30 arrangerer Frivilligcenter & Selvhjælp Rudersdal en Frivilligbørs og alle foreninger, virksomheder og institutioner i Rudersdal er inviteret med.

Orienteringsmøde i Frivilligcentret tirsdag den 29. april kl. 17-19. Tilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 24. april.

Læs mere her: www.frivilligcentret.dk/foreninger/frivilligbors.

Ikast Brande frivilligbørs skilt til webnyhed


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794