Husk tilmelding til FrivilligBørsen


Fredag d. 1. august er tilmeldingsfristen for FrivilligBørsen. De første har tilmeldt sig og nogle af dem fortæller her, hvorfor de skal med.

Rollespilsfabrikken er en af de foreninger, der har meldt sig. Claus Raasted fra foreningen fortæller:
”Vi har tilmeldt os, fordi det er en god ide, fordi speeddating mellem institutioner og foreninger er helt fantastisk. Det virker rent faktisk, når man bliver sat i samme lokale og bliver bedt om at lave aftaler. Som forening kan man have alle mulige ideer, men her kommer de ud over rampen”.

Lise Wulff repræsenterer Parkinsonforeningen, som også er tilmeldt. Hun siger: ”Da jeg hørte om FrivilligBørsen meldte jeg mig straks. Dels lød det spændende, dels lød det nyttigt, og endelig var det en god chance til at gøre Parkinsons sygdom, som jeg repræsenterer, mere synlig. Jeg glæder mig til at finde ud af, hvad der udbydes – jeg ved, hvad jeg vil købe, og hvad jeg vil sælge, så jeg glæder mig”.

Blandt de tilmeldte virksomheder er Uldahls Begravelsesforretning. Christian Uldahl fortæller om deres baggrund for at deltage: ”I mit daglige arbejde som bedemand i Uldahls Begravelsesforretning oplever jeg en stigende interesse for information om de muligheder, der er i forbindelse med bisættelser/begravelser. Vi bruger derfor megen tid på, at komme ud og fortælle om disse muligheder, samt hvordan man kan få indflydelse og planlægge sin egen begravelse. Jeg ser FrivilligBørsen som en mulighed for, at komme ud til en bred vifte af foreninger, skoler og private og fortælle om dansk begravelseskultur og dens mange muligheder”.

Rudersdal Bibliotekerne har også tilmeldt sig. Kirstine Thomasen, der er bibliotekar med ansvar for frivillige fortæller: ”Vi er med, fordi vi synes, det er vigtigt at støtte op om det frivillige i Rudersdal – f.eks. vil vi gerne lægge hus til aktiviteter”.

Læs mere om FrivlligBørsen ved at klikke her.

Læs mere om tilmelding ved at klikke her

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte koordinator Dorte Damsbo på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 45 89 00 56.

Foto: Deltagere til FrivilligBørsen i Brande i 2014 venter spændt på startskuddet.Brande 2014 til web


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794