Debat om frivillighed på Rudersdal Folkemødedag - Ses vi?


 folkemødedag 2013

Alle har en holdning til frivillighed.

Derfor arrangerer Frivilligcentret en debat om frivillighed med titlen: ”Foreningsfrivillighed, selvorganiseret frivillighed og kommunal frivillighed. Hinandens modsætninger, eller blot flere sider af samme sag?”.

Formålet er at belyse alle de mange forskellige former for frivillighed vi ser i dag og debattere måderne de gribes an på.

Er nogle måder bedre end andre? Ja, nej eller måske. Svarene er mange, og ingen er endegyldige, derfor er det vigtigt løbende at reflektere over frivillighed, hvad er det vi gør, hvorfor, for hvem og hvordan?

Hvad skal der til for at få de mest vellykkede civilsamfundsbårne aktiviteter og arrangementer op ad stå? Hvad skal der til for at engagere frivillige, så de gerne vil fortsætte med at være frivillige? Hvad skal der til for at få gode samarbejder mellem frivillige, kommuner og erhvervsliv?

Kom og hør professor Bjarne Ibsen fra Syddansk Universitet, Formand for Frivilligrådet Vibe Klarup Voetmann og formand for DUF Signe Bo debattere frivillighed. Debatten ledes af Mads Fuglede.

Debatten arrangeres af Frivilligcentret og finder sted på Rudersdal Folkemødedag, lørdag den 30. august kl. 11-12, Hus A, 1. sal i Havarthigaarden, Havarthivej 6, 2840 Holte.

Folkemødedagen byder også på debatter om for eksempel ”Hvad kan vi lære af BODIL”, ”Sæt gang i kulturen - beretning fra en kampzone”, ”Paneldebat for folketingskandidater” og ”Hvad skal vi gøre med vores affald? ”

Dagen begynder kl. 10 og sluttes kl. 16. Der er gratis adgang.

Læs mere her: http://rudersdalfolkemødedag.dk/


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794